Meetlat Koper.

Meetlat Koper: een prachtige Japanse handmeetlat, gemaakt van bamboo en belegd met koper. Niet alleen een pronkstuk voor op je werktafel, maar ook een leven lang accuraat en precies opmeten, of het nu gaat om het werken met stof, karton of papier of welk ander hobby-materiaal dan ook. Een product van Japanse makelij: dan kun je erop rekenen dat je het beste van het beste koopt.

Ben je een enthousiaste handwerk(st)er? Voor iemand die veel kleding maakt, andere projecten doet met stoffen en garens of bedreven is in het maken van quilts, is goed gereedschap onmisbaar. Het gereedschap dat je gebruikt dient praktisch te zijn en van de hoogste kwaliteit. Dit bespaart je veel tijd en moeite en zorgt ervoor dat jouw projecten altijd lukken. Steeds meer mensen kijken naast functionaliteit, ook naar de uitstraling en het design van hun gereedschap en uiteraard wordt duurzaamheid en het gebruik van duurzame materialen, een steeds belangrijker argument in het kiezen van het juiste product. Kijk nu eens naar deze Japanse liniaal, gemaakt uit bamboo en belegd met koper. De handmeetlat wordt vervaardigd in Tochizi, Japan. De schaal op de liniaal is met de laser gegraveerd en uitgevoerd in centimeters en millimeters. De schaal is zowel van bovenaf als vanaf de zijkant van de liniaal leesbaar. De maatvoering is uitgevoerd in rustig en goed leesbaar vermiljoen.

De producten van Cohana zijn handgemaakt. Voor alle producten geldt dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, dat zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van organisch en duurzaam materiaal en dat er een perfecte mix is tussen functionaliteit, duurzaamheid en design. Japanse producten staan niet voor niets aangeschreven als de beste kwaliteit ter wereld en dat geldt zeker voor de top of the bill fournituren van Cohana!

Afmeting meetlat: 30cm. Breedte: 25mm. Dikte: 3mm. Materiaal: Bamboo met koper.

Ook verkrijgbaar in 15cm lengte. Hét cadeau voor een coupeuse, quilt(st)er, of voor iedereen die graag met stoffen werkt of voor handwerklieden die gebruik maken van een korte meetlat.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Handmeetlat Koper 30cm

  • Merk: Cohana
  • Model:45-048
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €75,00


Gerelateerde producten

Kleermakers Liniaal - Ideaal hulpmiddel wanneer je zelf kleding naait

Kleermakers Liniaal - Ideaal hulpmiddel wanneer je zelf kleding naait

KleermakersliniaalKleermakersliniaal - Voor als je echt serieus aan de slag wilt met het zelf maken ..

€39,95

Universele Omnigrid liniaal 3x30cm

Universele Omnigrid liniaal 3x30cm

Patchwork-Liniaal.Patchwork-Liniaal van Prym, uitgevoerd met centimeterschaal. Bij het maken van een..

€13,50

Tags: Cohana, fournituren, topfournituren, luxe fournituren, fournituren cadeau, topcadeau, december cadeau, kerstcadeau, sintcadeau, sinterklaascadeau, japanse fournituren, japanse kwaliteit, fournituren uit japan, meetlint uit japan, luxe meetlint, speldenkussen uit japan, luxe speldenkussen, naalden uit Japan, Japanse naalden, japanse naaldkunst, japanse naaldkunstenaar, speldenmagneet, japanse speldenmagneet, clover, kai, japanse liniaal, japanse lineaal, koperen liniaal, koperen lineaal, liniaal van koper, lineaal van koper