Mantelhangers

Mantelhangers
Mantelhangers: het is zo Irritant als het lusje van je jas kapot is en je jas niet gewoon opgehangen kan worden. Met mantelhangers is dit probleem zo verholpen. Eenvoudig met een paar steekjes vastzetten en je krijgt geen punt in de stof van je jas door de kapstok.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Mantelhangers Zilver
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Mantelhangers van metaal.Mantelhangers van metaal: om een zware jas op te hangen.Lus van je jas kapot? Deze metalen mantelhangers gebruik je als vervanging in een jas waar de ophang lus of ketting kapot of uitgescheurd is. De jaslus is uitgevoerd als..
€4,20
Mantelhangers Zwart
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Jasketting Metaal.Jasketting metaal voor een zware jas.Mist de ophangketting van je jas? Met deze metalen mantelhangers kun je een jas, waar de ophang lus of ketting kapot of uitgescheurd is, weer netjes repareren. De jaslus is uitgevoerd als een met..
€4,20
Mantelhangers 3 stuks Bruin
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Mantelhangers. Mantelhangers voor een jas. Is de ophanglus van je jas kapot? Met deze mantelhangers kun je een jas, waar de jaslus kapot of uitgescheurd is, weer in ere herstellen. De jaslus is uitgevoerd in kunstleer en aan de zijkanten verstevigd..
€5,30
Jaslus 3 stuks Beige
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ophanglussen. Ophanglussen voor jouw jas. Beige. Fournituren: Jaslussen kopen? Is de ophanglus van je jas kapot? Met deze mantelhangers kun je een jas, waarvan de lus, waar jij de jas mee ophangt, kapot of uitgescheurd is, weer in ere herstellen. D..
- 25% €2,48 €3,30
Jaslus 3 stuks Bruin
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ophanglussen. Ophanglussen voor jouw jas. Bruin. Fournituren: Jaslussen kopen? Is de ophanglus van je jas kapot? Met deze mantelhangers kun je een jas, waarvan de lus, waar jij de jas mee ophangt, kapot of uitgescheurd is, weer in ere herstellen. D..
- 25% €2,48 €3,30
Jaslus 3 stuks Grijs
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ophanglussen. Ophanglussen voor jouw jas. Grijs. Fournituren: Jaslussen kopen? Is de ophanglus van je jas kapot? Met deze mantelhangers kun je een jas, waarvan de lus, waar jij de jas mee ophangt, kapot of uitgescheurd is, weer in ere herstellen. D..
- 25% €2,48 €3,30
Jaslus 3 stuks Zwart
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ophanglussen. Ophanglussen voor jouw jas. Zwart. Fournituren: Jaslussen kopen? Is de ophanglus van je jas kapot? Met deze mantelhangers kun je een jas, waarvan de lus, waar jij de jas mee ophangt, kapot of uitgescheurd is, weer in ere herstellen. D..
- 25% €2,48 €3,30
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020