• AANBIEDING: Knoop Anker Oud-Zilver 18 mm - Per stuk

Metalen Anker Knoop.

Metalen Anker Knoop voor jasjes en manchetten.

Metalen Knoop met Anker, uitgevoerd in de kleur oud-zilver , met steelbevestiging, voor jasjes en op mouwen. Deze klassieke, zilverkleurige ankerknoop is van stevig metaal en voorzien van een klassieke versiering in de vorm van een anker. De knoop is mooi afgewerkt en voorzien van een zogenaamde steelbevestiging: dat is een ronde opening aan de onderkant van de knoop, waarmee je deze aan de kleding kunt bevestigen. De metalen ankerknoop is nu extra voordelig geprijsd. Verkoop per stuk: jij kunt dus precies dat aantal knopen bestellen, dat jij nodig hebt.

Deze knoop heeft een doorsnede van 18 mm en wordt meestal gebruikt als sluiting voor jasjes, vesten of op mouwen van colberts. Zet knopen altijd vast met stevig naaigaren, dat iets dikker is dan normaal naaigaren. Je kunt bijvoorbeeld linnen garen gebruiken of het supersterke naaigaren van Gütermann. Vergeet je niet om een setje voordelige naalden mee te bestellen?

Ankerknoop, oudzilver, matte uitvoering.

Deze zilverkleurige metalen knoop zie je vaak op klassieke jasjes, jassen en colberts. De welbekende goudkleurige ankerknoop, die van oorsprong werd gebruikt op uniformen van maritiem en marinepersoneel, is weer helemaal terug van weggeweest. Dit is een eigentijdse variant: de metalen knoop is uitgevoerd in oud-zilver. Het betreft een stevige metalen knoop, die je met behulp van het oogje onder de knoop aan de jas kunt naaien.

Hoe naai ik een knoop vast?

Niets zo frustrerend als een knoop, die je net opnieuw hebt vastgezet en die je na enkele dagen opnieuw verliest! Gebruik voor het vastnaaien van knopen bij voorkeur stevig garen, zoals bijvoorbeeld ijzergaren. Let er tevens op dat je de knoop niet te strak op de stof naait. Door de knoop enigszins los aan de stof te naaien, heeft de knoop wat speling bij het openen en sluiten van de kleding. Dit zorgt ervoor dat je de knoop niet zo snel kwijtraakt. Je bestelt deze knoop per stuk: zo kun jij precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt. Bestel een extra reserve-exemplaar mee, voor de zekerheid!

Specificaties:

Materiaal: Metaal. Doorsnede: 18mm. Kleur: Oud-Zilver. Knoop met lus; geschikt als jasknoop. Wasbaar tot 40°.

Direct meebestellen:

Dezelfde knoop is ook leverbaar in antiek goud. Bestel direct naaigaren mee in de juiste kleur om de knoop aan te zetten. Gebruik een stevig, dikker naaigaren zoals bijvoorbeeld ijzergaren of supersterk naaigaren van Gütermann. Bestel een goedkoop setje naalden mee, dan heb je alles dat je nodig hebt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Knoop Anker Oud-Zilver 18 mm - Per stuk

  • Merk: Restyle
  • Model:13111.18-020
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,89
  • €0,65


Gerelateerde producten

Gütermann IJzergaren (Linnengaren) 50 meter - Kies een kleur

Gütermann IJzergaren (Linnengaren) 50 meter - Kies een kleur

Sterk handgaren.Sterk Handgaren - IJzergaren - Linnen garenFournituren: IJzergaren kopen? Linnengare..

€2,95

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

AANBIEDING: Knoop Anker Antiek-Goud 18 mm - Per stuk

AANBIEDING: Knoop Anker Antiek-Goud 18 mm - Per stuk

Metalen Anker Knoop.Metalen Anker Knoop voor jasjes, antiek goud.Metalen Knoop met Anker, uitgevoerd..

€0,65 €0,89

Tags: Zilveren knopen, knopen voor blazer, knopen voor vest, zilverkleurige knopen, vergulde knopen, anker knopen, anker, ankerknoop, knoop met anker, marineknoop, knoop voor marinekleding, knoop metaal, metalen knoop, knoop van metaal, metalen knopen, metalen knoop, knopen van metaal