• GOEDKOPER: Knoop Grijs 25 mm - Per stuk

Grijze knoop voor jas.

Grijze knoop voor jas 25mm, 4-gaats.

Fournituren: Knopen kopen. Deze grijze knopen zijn prima geschikt ter vervanging op jassen, regenjassen, colberts en kostuums. De knoop heeft 4 gaatjes om vast te naaien. Het is een klassieke knoop in een grijze schildpad-look van stevig polyester. De knoop is uitgevoerd in een grijze tekening en is een perfecte knoop voor gebruik in nette en zakelijke kleding. Omdat jij de knopen per stuk bestelt, kun jij precies het aantal bestellen dat jij nodig hebt. Vergeet jij niet om een reserve-exemplaar mee te bestellen? Verkoop per stuk.

Deze knoop is ook in een kleinere versie beschikbaar, zodat jij ook de manchetten van nieuwe knopen kunt voorzien. Knopen zet jij het beste vast met Supersterk Garen van Gütermann of met klassiek ijzergaren, dat gemaakt is van stevig linnen. Bestel jij direct een setje naalden mee om jouw nieuwe knopen direct vast te zetten?

Grijze knoop.

Heb jij een nieuwe knoop nodig voor jouw grijze jas, colbert of blazer? Deze knoop van 25mm doorsnee is mooi grijs en voorzien van een mooi getekende schildpadlook. Een knoop van 25mm wordt meestal gebruikt als knoop voor een jas, jack of blazer. De grijgekleurde tekening van de knoop combineert mooi bij al jouw grijs of blauw gekleurde kleding.

Reserveknoop.

Omdat je deze knopen per stuk bestelt, kun je precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt. Zo koop je nooit teveel! Bestel voor de zekerheid wel een knoop extra, zodat je een reserve-exemplaar hebt voor het geval je er eentje verliest. Het beste is om die reserveknoop vast te zetten op een onopvallende plek in de kleding, zoals de onderzoom bijvoorbeeld. Zo hoef je nooit te zoeken waar die grijze knoop ook weer gebleven is, wanneer je de knoop nodig hebt!

Specificaties:

Materiaal: Polyester. Kleur: Grijs. Doorsnede: 25mm. 4-gaats kunststof knoop. Wasbaar tot 60 . Verkoop per stuk.

Kies de mooiste knoop:

De grijze kostuumknoop is ook in een kleinere versie leverbaar voor op de mouwen. Bestel jij direct stevig naaigaren en naainaalden mee om jouw nieuwe knopen vast te naaien?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOPER: Knoop Grijs 25 mm - Per stuk

  • Merk: Dill
  • Model:5613-40-016
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,99
  • €0,65


Gerelateerde producten

Gütermann IJzergaren (Linnengaren) 50 meter - Kies een kleur

Gütermann IJzergaren (Linnengaren) 50 meter - Kies een kleur

Sterk handgaren.Sterk Handgaren - IJzergaren - Linnen garenFournituren: IJzergaren kopen? Linnengare..

€2,95

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

OPRUIMING: Knoop Grijs 15 mm - Per stuk OP=OP

OPRUIMING: Knoop Grijs 15 mm - Per stuk OP=OP

Grijs knoopje voor jasmouwen.Grijs knoopje voor jasmouwen 15mm, 4-gaats.Fournituren: Knopen kopen. D..

€0,50 €0,69

Tags: Grijze knopen, kostuumknopen, knopen voor jack, knopen voor kostuum, knopen voor colbert, knopen voor jasje, knoop 25mm, knoop van 25mm, knoop 2, 5 centimeter, knoop 2, 5 cm