Lijm voor Leer

Lijm voor Leer
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=13
Levertijd: Op Voorraad
€8,20
Aantal:

Lijm voor Leer.

Lijm voor Leer om zelf leer te plakken en te repareren, zoals schoenen, tassen, leren meubels enzovoort.

Leer is geen gemakkelijk materiaal om zelf te herstellen. Leer is bijzonder robuust materiaal. Het vernaaien van leer vraagt vaak om speciale garens en naalden en sommige huishoud naaimachines hebben er moeite mee. Met deze speciale lijm voor leer van Prym kun je desalniettemin een aantal herstelwerkzaamheden gewoon thuis uitvoeren. Lijm voor leer zorgt ervoor dat je beschadigingen aan leer zelf kunt repareren: blijvend, duurzaam en definitief.

De lijm voor leer van Prym is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van glad en ruw leder. De speciale lijm blijft ook na het drogen flexibel en zal, bij zuinig gebruik en volgen van de gebruiksaanwijzing, na het verlijmen niet door het materiaal heenslaan. Naast het verlijmen van leer kun je deze lijm ook gebruiken voor rubber, hout, papier en metaal.

Hoe werkt het? Maak de kapotte plek eerst goed schoon en ruw het leer iets op. Breng vervolgens de lijm secuur en gelijkmatig aan. Voorkom dat je teveel lijm gebruikt: genoeg is genoeg. Laat de lijmstof 10-15 minuten drogen. Daarna moet je de vlakken met hoge druk samenpersen en laten drogen: gebruik bijvoorbeeld een lijmklem of een zeer zwaar object om ervoor te zorgen dat de lagen goed op elkaar geperst worden. Laat de lijm rustig een aantal uur drogen en inharden en klaar: Je hebt jezelf een loopje naar de schoenmaker bespaard!

TIP: met deze speciale lijm voor leer kun je zelf schoenen repareren: met Prym leder-lijm lijm je probleemloos de schoenzool weer vast aan het bovenmateriaal. Ook scheuren in leren banken en autostoelen, in leren schoenen, laarzen, tassen en jassen lijm je probleemloos met deze krachtpatser!

©Bink Fournituren 2012-2020