• OPRUIMING: Lange blinde rits 60cm - Kies een kleur - OP=OP

Goedkoper: lange blinde rits

Goedkoper: lange blinde ritssluiting - Om onzichtbaar in te zetten

Fournituren - Ritssluitingen: Wil je een blinde rits kopen? Blinde ritsen zijn ritsen die je onzichtbaar inzet. Een blinde ritssluiting, ook wel naadrits genoemd, gebruik jij voor toepassingen, waarbij je de naadrits onzichtbaar of verdekt wilt innaaien. In chique kleding is het mooi als je de gesloten rits niet of nauwelijks ziet. Een blinde ritssluiting inzetten doe je op zo’n manier dat de ritssluiting wegvalt in de naad. Eenmaal gesloten zie je alleen nog het schuivertje van de rits. Deze blinde ritssluiting van 60 cm gebruik jij voor het sluiten van een jurk of onesie. Check de nog beschikbare kleuren in het selectiescherm - OP=OP - Verkoop per stuk.

In WIT of ZWART zijn onze blinde ritsen zelfs nog goedkoper. Ook voor een blinde rits van 22cm of 40cm kan jij bij ons terecht.

Blinde rits: wat is dat eigenlijk?

Een blinde ritssluiting wordt ook wel onzichtbare rits, verdekte rits of naadrits genoemd. De verschillende namen van deze rits maken goed duidelijk waar de rits voor gebruikt wordt: namelijk om deze min of meer onzichtbaar in te zetten. Je gebruikte een blinde rits meestal in nauwsluitende kleding, waarbij een zichtbare ritssluiting zou afleiden van het model van de kleding. Ook wordt een blinde ritssluiting vaak toegepast bij stoffen met een bont of meerkleurig patroon. Doordat je van de blinde rits alleen het schuivertje ziet, valt de ritssluiting nauwelijks op. Van een blinde rits blijft de onderkant altijd gesloten.

Blinde rits 60cm - Welke kleur wil je?

Een lange blinde rits van 60cm gebruik je voor avondjurken, een trouwjurk of een japon waarbij je de ritssluiting over de volledige rug wilt laten lopen.. Ook een onesie of jumpsuit kun je mooi afwerken met een blinde rits van 60cm. Als je zelf kleding maakt, staat in het patroon vermeld welke lengte rits je nodig hebt. Als je een blinde rits wilt vervangen, kun je de rits opmeten: meet altijd vanaf het begin van de vertanding tot en met de eindstop van de ritssluiting. Is de rits die je nodig hebt iets korter dan de maten die wij aanbieden? Geen probleem: je laat de overbodige lengte van de blinde rits iets langer doorlopen in de naad. Je kunt de blinde rits ook op de juiste lengte doorstikken en de rits vervolgens op maat afknippen. Kies de juiste kleur in het selectiescherm.

Specificaties:

Materiaal blinde ritssluiting: Kunststof. Afmeting: 60cm. Kies de kleur in het selectiescherm. Prijs per stuk.

Maak het jezelf gemakkelijk!

Het inzetten van een rits wordt veel gemakkelijker als je Prym WONDERTAPE gebruikt. Je plakt de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost vanzelf op bij het wassen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Lange blinde rits 60cm - Kies een kleur - OP=OP

  • Merk: Restyle
  • Model:5596.60
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,49
  • €2,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Ritssluiting A kwaliteit - Spiraalrits lang - Kies een kleur

Ritssluiting A kwaliteit - Spiraalrits lang - Kies een kleur

Spiraalrits, niet-deelbaar.Spiraalrits, niet-deelbaar, 25 t/m 60cm lang.Een spiraalrits van deze len..

€4,65

GOEDKOOP: Blinde Rits - Kies een maat - WIT

GOEDKOOP: Blinde Rits - Kies een maat - WIT

Witte blinde ritsWitte blinde rits - Goedkope naadrits om onzichtbaar in te zettenFournituren - Goed..

€1,49

GOEDKOOP: Blinde Rits - Kies een maat - ZWART

GOEDKOOP: Blinde Rits - Kies een maat - ZWART

Zwarte blinde ritsZwarte blinde rits - Goedkope naadrits om onzichtbaar in te zettenFournituren - Go..

€1,49

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€9,00

Tags: Blinde rits, naadrits, verdekte rits, rits blind, rits onzichtbare, rits verdekt, blind, verdekt, onzichtbaar, rits, lange blinde rits, blinde ritssluiting