• Voordelig Borduurpakket met telpatroon - Roodborstje

Borduurpakket en telpatroon

Borduurpakket en telpatroon - Roodborstje

Dit voordelige borduurpakket kan jij na het borduren inlijsten in een passende borduurring. Borduren met behulp van een borduurring: een goede manier voor mooi strak en gelijkmatig borduurwerk. Span de borduurstof strak in de borduurring om gemakkelijk kruisjes te borduren in de borduurstof. Bovendien blijft de borduurstof hierdoor vrij van vlekken. Klaar? Dan kan jij jouw geborduurde werk ophangen in de borduurring en sla jij dus twee vliegen in één klap. Bij dit borduurpakket ontvang jij de borduurstof, DMC borduurgaren en het telpatroon, evenals een NL-talige beschrijving, garenkaart en een borduurnaald. De borduurring die jij gebruikt bij het borduren is NIET inbegrepen, maar kan jij HIER bestellen. Dit borduurpakket van een roodborstje meet 22cmØ.

Toch liever een andere afbeelding? HIER vind jij al onze borduurpakketten. Ook voor borduurnaalden allerlei maten borduurringen kan jij bij ons terecht, net als voor DMC borduurgaren natuurlijk.

Borduren op patroon

Borduren met een telpatroon lijkt ingewikkelder dan het is. Tel de kruisjes die jij in een bepaalde kleur moet borduren en borduur ze vervolgens met 2 draadjes borduurgaren door de stof. Jij werkt met Aïda borduurstof: een witte borduurstof met duidelijk zichtbare ruitstructuur, waar jij gemakkelijk met de meegeleverde borduurnaald doorheen steekt. Jij borduurt ongeveer 5 kruisjes op 1 centimeter.

Borduren met regelteller en borduurring

Met behulp van DEZE magnetische regelteller wordt het tellen van jouw patroon nog iets gemakkelijker. Dit borduurpakket van een vogel wordt geleverd EXCLUSIEF borduurring. Een borduurring is handig tijdens het borduren en tevens een originele manier om jouw borduurwerk mee op te hangen. De juiste borduurring kan jij HIER bestellen.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Roodborstje. Afmeting: 22cmØ. Ieder PAKO borduurpakket bevat Aïda borduurstof, DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek. De houten borduurring is NIET bij het pakket inbegrepen.

Alles voor borduren:

Ook voor een borduurnaald, de bijpassende borduurring en voor strengetje borduurgaren zit jij bij ons aan het goede adres.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Voordelig Borduurpakket met telpatroon - Roodborstje

  • Merk: Pako
  • Model:212354
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €13,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

Borduurnaalden stomp nr. 18-22 - 6 borduurnaalden prima kwaliteit

Borduurnaalden stomp nr. 18-22 - 6 borduurnaalden prima kwaliteit

Borduurnaalden zonder puntBorduurnaalden zonder punt - stompe borduurnaalden voor kruissteek.Fournit..

€2,75

Voordelig Borduurpakket met telpatroon - Pimpelmees

Voordelig Borduurpakket met telpatroon - Pimpelmees

Borduurpakket met telpatroonBorduurpakket met telpatroon - PimpelmeesDit borduurpakket kan jij na he..

€13,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, borduurring