• Delftware Borduurpakket - Kussenpakket Delftsblauw

Delftware Borduurpakket - Kussenpakket Delftsblauw.

Delftware Borduurpakket - Kussenpakket Delftsblauw.

Fournituren - Handwerken - Borduurpakketten. Kussenpakket: een zelfmaakpakket om een mooi kussen te borduren. Jij borduurt met wat dikker garen in kruissteek op grof canvas stramien. Dit borduurpakket toont een impressie van Delft in de bekende blauwe kleuren. Zelf een kussen borduren is een leuk en ontspannend project met als resultaat een mooi zelfgemaakt kussen. Daar vind jij beslist een goede bestemming voor. Omdat de stof van het kussenpakket is voorbedrukt, is het ook voor beginners een eenvoudig pakket om te borduren. Een kussenpakket is niet moeilijk om zelf te maken en daarmee een leuke start om te leren borduren.

Toch niet helemaal jouw smaak? Kijk dan HIER naar het totaalpakket aan kussens om te borduren. Ook voor een bijpassende kussenrug en binnenkussen ben jij bij ons aan het juiste adres.

Kussen om te borduren

Een kussenpakket van Vervaco uit België bevat alles wat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Dit pakket bevat voorbedrukt borduurstramien, de bijpassende garens en een stompe borduurnaald. Kussenpakketten zijn uitstekend geschikt voor als je net begint met borduren, ook voor kinderen. Je hoeft niets uit te tellen of een borduurpatroon te kunnen lezen, maar je volgt gewoon de kleuren van het voorbedrukte stramien. Het kussenpakket is bovendien voorzien van een duidelijke Nederlandstalige instructie.

Hoe borduur ik een kussen?

Omdat het stramien van het kussenpakket is voorbedrukt, kan jij eenvoudig de kleuren van het patroon borduren met kruissteken. Werk altijd van links naar rechts en borduur bij de eerste toer kruislings een halve kruissteek. Als je klaar bent met die kleur in die rij, werk je van rechts naar links en maak je met een tweede kruislingse halve steek ieder kruisje compleet. Vervolgens verwerk je in de volgende regel deze kleur op dezelfde manier. Het acrylgaren en de naald waar jij mee borduurt, vindt jij inbegrepen in het kussenpakket.

Specificaties:

Samenstelling: Stramien: Zweigart handgeschilderd bedrukt stramien, 100% katoen. Garens: 100 % acryl.

Compleet kussenpakket Delftsblauw - Inbegrepen: Borduurcanvas, 1,8 kr/cm, voorgesorteerd acrylgaren, naald en omschrijving. Afmeting gereed kussen: 40 x 40 cm.

Direct meebestellen:

Een kussen borduren is ontspannend en je hebt snel een aansprekend resultaat. Vergeet niet om de bijpassende kussenrug mee te bestellen, zodat je je zelfgemaakte kussen in elkaar kunt zetten. Of bestel direct een binnenkussen mee om het kussen mee op te vullen. Nu alleen nog een plekje zoeken, waar je kussen het mooist tot zijn recht komt. Liever een ander ontwerp kussen? Er is keus genoeg - Veel plezier! Trouwens, wist jij al dat jij vergelijkbaar borduurcanvas/stramien ook LOS kunt bestellen?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Delftware Borduurpakket - Kussenpakket Delftsblauw

  • €29,95


Gerelateerde producten

Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen.Binnenkussen van 40 x 40 cm, om te gebruiken voor je zelfgeborduurde kussen of om een m..

€9,95

Kussenrug Blauwgrijs - Achterkant voor geborduurd kussen

Kussenrug Blauwgrijs - Achterkant voor geborduurd kussen

KussenrugKussenrug - Grijze achterkant voor een zelf geborduurd sierkussenZelf een kussen borduren? ..

€11,95

Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Herfstblad

Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Herfstblad

Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Herstbladeren.Voordelig Borduurpakket - Kussenpakket Herfstblad..

€29,95

AANBIEDING Borduurpakket - Kussenpakket Delfts Blauw

AANBIEDING Borduurpakket - Kussenpakket Delfts Blauw

Goedkoop Borduurkussen - Borduurpakket Delfts Blauw.Goedkoop Borduurkussen - Borduurpakket Delfts Bl..

€21,95 €24,95

Tags: Kussenpakket, borduurkussen, kussen om te borduren, zelfmaakkussen, kussen om zelf te maken, kussen om zelf te borduren, voorbedrukt, voorbedrukt pakket, voorbedrukt borduurpakket, borduurpakket voorbedrukt, kussen pakket, borduur kussen, borduur kussen pakket