Knoop Hoorn 42mm Zwart

Knoop Hoorn 42mm Zwart
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=352
Levertijd: Op Voorraad
€1,25
Aantal:

Hoornen Knoop.

Hoornen Knoop: Sluiting voor jas of vest.

Fournituren: Knopen kopen? Met deze zwarte hoornen knoop heb jij een bijzondere variant op een houtje touwtje sluiting. Een houtje touwtje sluiting is een klassieke sluiting, maar nog altijd actueel en veelgebruikt. Een houtje touwtje sluiting is praktisch, stevig en decoratief. Deze knoop is niet gemaakt van hout, maar van hoorn en mooi glad gepolijst en afgelakt. In combinatie met een veter of een gebreide lus kun je deze hoornen knoop gebruiken om te vervangen bij je huidige sluiting of om zelf een houtje touwtje sluiting te maken. Ook voor gebreide knoopsgaten in een zelfgebreid vest of stoere trui, zijn deze knopen van hoorn, zeer decoratief. Omdat jij de hoornen knopen bij Bink Fournituren per stuk kunt bestellen, kun jij precies dat aantal bestellen dat je nodig hebt, plus eventueel een reserve-exemplaar. Kleur: Zwart. Afmeting: 42mm. Verkoop per stuk.

Deze knoop hoorn is beschikbaar in verschillende kleuren. Zet de knoop vast met behulp van siersteekgaren of stopwol, in een bijpassende kleur.

Moderne Houtje Touwtje sluiting.

Een houtje touwtje sluiting bestaat uit een grote knoop, die gesloten wordt met behulp van een stevige lus, bijvoorbeeld met behulp van een leren veter of een gehaakt koord. Wist jij dat een houtje touwtje sluiting oorspronkelijk uit de Eerste Wereldoorlog stamt? Het Engelse leger gebruikte deze sluiting voor hun uniformjassen. De sluiting maakte een revival door in de jaren zestig en zeventig, waar ze werd gebruikt als sluiting voor parka's en wollen duffeljassen. Dit is een eigentijdse variant op de houten knoop, gemaakt van hoorn.

Ideaal voor gebreid goed.

Vandaag de dag zie je de houtje touwtje sluiting veel terug bij wollen jassen, vesten of als enkele sluiting bij een grof gebreide trui. Ook zie je een houtje touwtje sluiting geregeld terug op gebreide woonkussens. Deze grote hoornen knoop gebruik jij in combinatie met een gebreid knoopsgat, een stevig gehaakt koordje of een lederen lus. Kies een bijpassende of juist een contrasterende kleur, indien jij de hoornen knoop als blikvanger wilt inzetten op jouw zelfgebreide wintertrui. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar.

Specificaties:

Materiaal: Hoorn. Afmeting: 42mm. Kleur: Zwart. Verkoop per stuk: zo kun je precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt en koop je nooit teveel. Vergeet jij niet om een extra knoop mee te bestellen, voor het geval dat?

LET OP: Hoorn is een natuurlijk product. Dit betekent dat iedere knoop anders is. De foto bij het product kan dus iets afwijken van de knopen, die jij uiteindelijk ontvangt.

Vergeet je niet om…?

Behalve in zwart zijn deze hoornen knopen ook in andere kleuren leverbaar. Vergeet jij niet om naaigaren en een setje naalden mee te bestellen? Dan kun jij de mooie hoornen knoop direct aannaaien.

©Bink Fournituren 2012-2020