• GOEDKOPER: Klittenband 20mm Plakbaar - PER METER

Klittenband met plaklaag.

Klittenband met plaklaag – Ideaal voor gordijnen.

Klittenband is een zeer effectieve manier stoffen aan elkaar te bevestigen. Daarnaast is klittenband een goede oplossing, wanneer jij textiel tijdelijk of steeds opnieuw wilt bevestigen aan een harde ondergrond. Deze plakbare versie klittenband is zeer eenvoudig te verwerken omdat jij het klittenband in principe niet hoeft te naaien. Houd bij de verwerking van dit klittenband altijd rekening met 24 uur verwerkingstijd en volg de aanwijzingen hieronder. Jij bestelt dit klittenband voor een voordelige meterprijs. Leverbaar in wit of in zwart. Verkoop per meter.

Heb jij maar een klein stukje klittenband nodig? Deze versie is tevens verkrijgbaar per halve meter. Naaibaar klittenband bestel jij in 10 verschillende kleuren. Wil jij plakbaar klittenband vernaaien? Gebruik dan de speciale Supernaald van Schmetz.

Plakbaar klittenband.

Klittenband is zeer sterk en kan tot 10.000 keer aan en van elkaar gehaald worden, zonder dat het slijt. De ene helft van het klittenband is hard: de haakzijde. De andere helft is zacht: de luszijde. Worden beide op elkaar gelegd, dan kunnen ze alleen met kracht van elkaar gehaald worden. Deze versie klittenband plak jij op de stof of op een andere, gladde ondergrond.

Hoe te verwerken?

Gebruik jij het klittenband om stof ergens aan te bevestigen? Plak dan de harde haakzijde op de harde ondergrond, zoals bijvoorbeeld een kozijn of deurpost. De zachte luszijde wordt altijd op de stof bevestigd. Zorg ervoor dat een harde ondergrond altijd schoon, stof- en vetvrij is voor het plakken. Laat de lijm van de plaklaag minstens 24 uur indrogen alvorens te gaan belasten, om verschuiven van het klittenband te voorkomen. Verwerk jij klittenband aan beide kanten op stof? Bevestig dan de harde zijde op de ondergrond en de zachte zijde op de laag die je loshaalt. Ook hierbij rekening houden met 24 uur droogtijd. Zelfklevend klittenband is NIET wasbaar.

Specificaties:

Samenstelling: 100 % polyamide. Breedte: 20mm. Kies voor wit of zwart in het selectiescherm.

Verkoop per meter

Dit klittenband wordt geleverd per meter lengte. Bestel je 1 dan is dat 1 meter, 2 = 2 meter enzovoort. Je ontvangt zowel de haak- als de luszijde. Het klittenband wordt van jou vanaf de rol geknipt.

Meer opties:

Klittenband bestaat ook in een vernaaibare versie en is zowel per hele als halve meter bestelbaar. Bij klittenband – halve meter vind jij de meeste kleuren. Vernaaien van plakbaar klittenband doe jij met Schmetz Supernaald, dikte 90. Plakbaar klittenband is NIET wasbaar; vernaaibaar klittenband kan jij wassen tot 60°.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOPER: Klittenband 20mm Plakbaar - PER METER

  • Merk: Restyle
  • Model:041.31
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95
  • €3,49


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

GOEDKOPER: Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

GOEDKOPER: Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

Klittenband Plakbaar.Klittenband Plakbaar – per halve meterKlittenband is een zeer effectieve manier..

€2,49 €2,95

Naaimachinenaald Universeel Super - 5 Titaniumnaalden dikte 90

Naaimachinenaald Universeel Super - 5 Titaniumnaalden dikte 90

Schmetz Super Naalden.Schmetz Super Naalden zijn de krachtpatsers onder de naaimachinenaalden. Door ..

€5,10

GOEDKOPER: Klittenband 20mm Naaibaar - PER METER

GOEDKOPER: Klittenband 20mm Naaibaar - PER METER

Klittenband diverse kleuren.Klittenband diverse kleuren – Voordeelprijs.Fournituren: Klittenband – K..

€2,49 €2,95

Tags: Klittenband, klittenband kopen, klittenband bestellen, klittenband online, klittenband, haakband, lusband, haakzijde, luszijde, klittenband vernaaibaar, vernaaibaar klittenband, klittenband plakbaar, plakbaar klittenband, klittenband zelfklevend, zelfklevend klittenband, velcro