• Kleine Knoopjes Roomkleurig - 7 stuks

Kleine knoopjes gebroken wit.

Kleine knoopjes gebroken wit – 7 stuks.

Fournituren: Knoop kopen? Heb jij knoopjes nodig voor een bloesje? Deze kleine knoopjes zijn roomkleurig en voorzien van 2 gaatjes. Je kunt deze knopen gebruiken om een knoop te vervangen op een overhemd waar je een knoopje mist. Maar je kunt de knopen uiteraard ook gebruiken voor een kledingstuk dat je helemaal zelf maakt. De knopen van Dill worden geproduceerd in Duitsland en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Jij ontvangt 7 knoopjes. Kleur: Roomkleurig / off-white. Afmeting: Ø11mm.

Een bijpassend knoopje voor een fijne blouse is niet altijd gemakkelijk te vinden, Gelukkig leveren wij ditzelfde knoopje in verschillende kleuren, zodat jij kunt kiezen. Vergeet jij niet om een setje naalden mee te bestellen?

Knoopjes voor blouse of shirt.

Heb jij een nieuw knoopje nodig voor jouw blouse, vest of shirt? Dit knoopje van 11mm doorsnee is mooi roomkleurig. Een knoop van 11mm wordt meestal gebruikt als knoop voor een overhemd of bloes. Maar ook voor een fijn pastelkleurig vestje met een knooplijst met veel knopen is dit een prima keus! De gebroken wit tint combineert mooi bij al jouw lichtgekleurde kleding.

Reserveknoop.

Jij bestelt deze kleine knoopjes per 7 stuks, zodat je één of twee reserve-exemplaren hebt voor het geval je er eentje verliest. Het beste is om die reserveknoop vast te zetten op een onopvallende plek in de kleding, zoals de onderzoom bijvoorbeeld. Zo hoef je nooit te zoeken waar die blauwe knoop ook weer gebleven is, wanneer je de knoop nodig hebt!

Specificaties:

Materiaal: polyester. Doorsnede: 11mm. 2-gaats kunststof knoop. Verkoop per stuk. Kleur: Room.

Welke knoop wil je?

Toch liever een andere kleur? Jij mag kiezen! Bestel je ook even een setje naalden mee? Het naaigaren kun jij HIER uitkiezen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kleine Knoopjes Roomkleurig - 7 stuks

  • Merk: Dill
  • Model:32004
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Kleine Knoopjes Pastelblauw - 7 stuks

Kleine Knoopjes Pastelblauw - 7 stuks

Kleine lichtblauwe knoopjes.Kleine lichtblauwe knoopjes 11mm – 7 stuks.Fournituren: Knoop kopen? Heb..

€2,95

Kleine Knoopjes Pastelroze - 7 stuks

Kleine Knoopjes Pastelroze - 7 stuks

Kleine Roze knoopjes.Kleine Roze knoopjes 11mm – 7 stuks.Fournituren: Knoop kopen? Heb jij knoopjes ..

€2,95

Kleine Knoopjes Pastelgeel - 7 stuks

Kleine Knoopjes Pastelgeel - 7 stuks

Kleine lichtgele knoopjes.Kleine lichtgele knoopjes 11mm – 7 stuks.Fournituren: Knoop kopen? Heb jij..

€2,95

Tags: Knopen, knoop, ivoorkleurig, invoorkleurige knoop, knoop los, losse knoop, knopen per stuk, knoop per stuk, roomkleurige knoop, knoop ecru, knoop gebroken wit, knoop off-white, knoopje, knoopjes