• Strijkplaatje Tree Hugger - Opstrijkbare kledingapplicatie

Strijkplaatje - Gemakkelijk kleding repareren.

Strijkplaatje - Gemakkelijk kleding repareren: Geef kleding een nieuw leven.

Fournituren: Kledingapplicatie - Strijkplaatje. Die lastige vlek of die scheur in die spijkerbroek kun je eenvoudig maskeren met zo'n opstrijkbare kledingapplicatie. De wereldwijde kledingindustrie draagt in een behoorlijke mate bij aan de opwarming van de aarde. Een goede reden dus om kleding niet zomaar weg te gooien, maar te repareren. En een strijkplaatje opstrijken: dat kan écht iedereen! De geborduurde afbeelding meet 7 x 2centimeter. Jij bevestigt deze applicatie met behulp van een strijkbout. Verkoop per stuk.

Alle strijkplaatjes vind jij HIER - Jij kunt kiezen uit diverse modellen. Gebruik jij de kleding-applicatie om een groter gat in jeans te bedekken? Bevestig in dat geval aan de binnenkant van de kleding opstrijkbaar jeans reparatiedoek ter versteviging. Zo weet jij zeker dat de broek of het shirt achter het strijkplaatje niet uit gaat scheuren. Het gebruik van een persdoek voorkomt schade aan de kleding of vlekken op jouw strijkbout.

Applicatie voor kleding.

Een kledingapplicatie gebruik jij om kleding te versieren of op te leuken en is bovendien prima geschikt om een gaatje of vlek te verbergen. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Wel adviseren wij jou om de applicatie voor de zekerheid ook met een paar steekjes vast te naaien, zeker op plekken waar de kleding onder spanning staat.

Ideale oplossing voor kinderkleding.

Heb jij een gaatje of een lastige vlek in (kinder)kleding, die je wilt maskeren? Strijk er een applicatie op en de kleding is weer als nieuw. Laat de kids zelf de leukste applicatie uitzoeken: Succes verzekerd! En deze geborduurde applicaties op katoenen keperdoek zijn super favoriet bij natuurliefhebbers.

Gebruiksaanwijzing:

Stel je strijkijzer in op stand 3 voor Katoen. Leg de applicatie op de juiste plek. Vervolgens 60 seconden met lichte druk opstrijken. Vervolgens draai je de kleding om en strijkt aan de achterkant nogmaals over dezelfde plek. Even laten afkoelen. Klaar! Zet jij de applicatie voor de zekerheid nog met een paar steekjes vast?

Houd rekening met de ondergrond waar je de applicatie op wilt strijken: deze moet schoon en onbehandeld zijn en geschikt voor strijken op de heetste stand. Als de applicatie vastzit, kun je de kleding zonder probleem in de wasmachine doen.

Specificaties:

Geborduurde Kledingapplicatie op keperkatoen. Afmeting: 70 x 20mm. Model: Tree Hugger.

Meer keus?

In deze natuurserie zijn meerdere personages beschikbaar. Gebruik voor het bevestigen van een applicatie altijd een persdoek: deze wordt transparant wanneer jij de doek iets vochtig maakt. Zo zie jij precies wat je doet en blijf jij niet met jouw strijkijzer aan de kleding plakken. Voor spijkergoed is het verstandig om de achterkant van een gat extra te verstevigen met reparatiedoek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Strijkplaatje Tree Hugger - Opstrijkbare kledingapplicatie

  • Merk: Restyle
  • Model:013.8862
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,25


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Jeans reparatiedoekJeans reparatiedoek - Voor repareren van denim en spijkerstofReparatiedoek voor j..

€2,25

Applicatie Groot model - Strijkplaatje Cupido 1

Applicatie Groot model - Strijkplaatje Cupido 1

Strijkembleem Engeltjes.Strijkembleem Engeltjes: Grote opstrijkbare kledingapplicatieFournituren: Kl..

€1,50 €1,99

Strijkplaatje Our earth - Opstrijkbare kledingapplicatie

Strijkplaatje Our earth - Opstrijkbare kledingapplicatie

Strijkplaatje - Gemakkelijk kleding repareren.Strijkplaatje - Gemakkelijk kleding repareren: Geef di..

€2,25

Tags: Applicaties, gaatje in jas repareren, kledingapplicaties online, strijkapplicatie, strijkplaatje, embleem, embleempje, plakplaatje, borduursel, borduurplaatje, geborduurd plaatje