• AANBIEDING: Houtje Touwtje Knoop Zilver - Prijs per stuk

Houten Knoop Metalic.

Houten Knoop Metalic: Sluiting voor jas of vest.

Fournituren: Knopen kopen? Met dit model houtje touwtje knoop heb jij een originele variant op een houtje touwtje sluiting: deze knoop is namelijk afgelakt met metalic lak. De houtje touwtje sluiting is een klassieke sluiting, maar is nog altijd hip en actueel. Een houtje touwtje sluiting is praktisch, stevig en decoratief. Dit model knoop is gemaakt van hout en vervolgens glad gepolijst en netjes afgelakt met een metalic lak. Gebruik de metalic knoop in combinatie met een veter of een gebreide lus om de knoop te vervangen van jouw huidige sluiting of om de houtje touwtje sluiting zelf te maken. In combinatie met gebreide knoopsgaten in een zelfgebreid vest of in de halssluiting van een stoere trui, zorgen deze metalic knopen voor een originele afwerking. Omdat jij de houten knopen bij Bink Fournituren per stuk kunt bestellen, kun jij precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt, plus eventueel een reserve-exemplaar. Kleur: Metalic Zilver. Afmeting: 33mm. Verkoop per stuk.

Houtje Touwtje Knopen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, groottes en uitvoeringen. Zet een knoop vast met siersteekgaren of met een dubbel draadje stopwol, in een bijpassende kleur.

Moderne Houtje Touwtje sluiting.

Een houtje touwtje sluiting bestaat uit een grote knoop, die gesloten wordt met behulp van een stevige lus, bijvoorbeeld met behulp van een leren veter of een gehaakt koord. Wist jij dat een houtje touwtje sluiting oorspronkelijk uit de Eerste Wereldoorlog stamt? Het Engelse leger gebruikte deze sluiting voor hun uniformjassen. De sluiting maakte een revival door in de jaren zestig en zeventig, waar ze werd gebruikt als sluiting voor parka's en wollen duffeljassen. Dit is een eigentijdse variant op de houten knoop, afgelakt in metalic.

Ideaal voor gebreide kleding.

Vandaag de dag zie je de houtje touwtje sluiting veel terug bij wollen jassen, vesten of als enkele sluiting bij een grof gebreide trui. Ook zie je een houtje touwtje sluiting geregeld terug op gebreide woonkussens. Deze grote zilverkleurige knoop gebruik jij in combinatie met een gebreid knoopsgat, een stevig gehaakt koordje of een lederen lus. Kies een bijpassende of juist een contrasterende kleur, indien jij de glanzende knoop als blikvanger wilt inzetten op jouw zelfgebreide wintertrui.

Specificaties:

Materiaal: Hout. Afmeting: 33mm. Kleur: Metalic Zilver. Verkoop per stuk: zo kun je precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt en koop je nooit teveel. Vergeet jij niet om een extra knoop mee te bestellen, voor het geval dat>

Vergeet je niet om…?

Houtje Touwtje Knopen zijn ook in andere uitvoeringen en kleuren leverbaar. Vergeet jij niet om naaigaren en een setje naalden mee te bestellen? Dan kun jij de mooie glimmende knoop direct aannaaien.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Houtje Touwtje Knoop Zilver - Prijs per stuk

  • Merk: Restyle
  • Model:81545-33-150
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,90
  • €0,68


Gerelateerde producten

Gütermann Siersteek garen - Kies een kleur

Gütermann Siersteek garen - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€2,80

Stopwol Grijs gemeleerd

Stopwol Grijs gemeleerd

Maaswol Grijs meleeMaaswol Grijs melee - Grijze stopwol.Sokken stoppen - Stopgaren - Kaartje stopwol..

€1,59

Knoop Hoorn 42mm Beige

Knoop Hoorn 42mm Beige

Hoornen Knoop.Hoornen Knoop: Sluiting voor jas of vest.Fournituren: Knopen kopen? Met deze beige hoo..

€1,25

AANBIEDING: Houtje Touwtje Knoop Brons - Prijs per stuk

AANBIEDING: Houtje Touwtje Knoop Brons - Prijs per stuk

Houten Knoop Metalic. Houten Knoop Metalic: Sluiting voor jas of vest.Fournituren: Knopen kopen? Met..

€0,68 €0,90

Tags: Houtje touwtje, houtje-touwtje, hout, houten sluiting, houten knoop, lussluiting, sluiting, knefel, knevel, duffel, duffelcoat, parka, parkasluiting, houtje touwtje knoop, losse knoop, knoop per stuk, knopen per stuk, knoop voor vest, knoop voor trui, knoop voor breiwerk, knopen voor vest, knopen voor trui, knopen voor breiwerk, metalic knoop, metalic knopen, knopen metalic, knoop metalic, knoop glans, glanzende knoop, knopen glans, glanzende knopen