Borstel voor zilver

Borstel voor zilver – ideaal voor poetsen van bewerkt zilver

Zilver poetsen doe je over het algemeen met behulp van een goede zilverpoets en een zachte, pluisvrije doek. Voor bewerkt zilver, zoals de handgrepen van bestek of een gedessineerde zilveren kandelaar, blijft het altijd weer een uitdaging om ook het bewerkte gedeelte van het zilver vrij te krijgen van zwarte aanslag, zodat het zilver weer mooi gaat glanzen. Dit probleem is eenvoudig te verhelpen met behulp van deze speciale zilverborstel. In combinatie met een klein beetje zilverpoets in combinatie met de 2 soorten haren van de zilverborstel, gaat al jouw zilver weer prachtig glanzen. Afmeting: 25,5cm. Verkoop per stuk.

Voor kleinere items, zoals sieraden, is er een juwelenborstel beschikbaar. Poets jouw zilver met zilverpoets van Silvo of kies voor Hagerty: een zilverpoetsmiddel met extra beschermende werking. Tussendoor even snel en cosmetisch poetsen van jouw zilver doe jij met een handige zilverpoetsdoek.

Zilver poetsen – waarom?

Zilver is een schitterend edelmetaal, maar vraagt wel wat onderhoud. Door corrosie en gebruik ontstaat op zilveren voorwerpen op den duur een lelijke zwarte aanslag. Het regelmatig poetsen van jouw zilverwerk, zorgt ervoor dat het altijd glanst en tot zijn recht komt. Zilver poetsen doe jij met behulp van een goede zilverpoets en met een borstel voor zilver kan jij ook gedessineerd zilverwerk mooi oppoetsen.

Zilver poetsen – hoe?

Leg jouw zilver voordat je het gaat poetsen op een schone, oude theedoek om vuilverspreiding te voorkomen. Gebruik voor het poetsen van jouw bewerkte zilver deze handige zilverborstel. De borstel heeft 2 soorten haren: het voorste gedeelte is van varkenshaar dat het poetsmiddel goed verspreidt en vuil losmaakt. De zachtere geitenharen zorgen ervoor dat het zilver mooi gaat glanzen. Poets het zilver tot er geen zwart meer zichtbaar is en het weer mooi gaat glanzen. Voor een nog mooier resultaat wrijf je het zilver na afloop nog eens extra op met DEZE zilverpoetsdoek.

Specificaties:

Samenstelling: Beukenhouten handvat met borstelharen van licht varkenshaar en zacht geitenhaar. Het varkenshaar verwijdert vuil – het zachte geitenhaar laat jouw zilver glanzen. Lengte: 25,5cm. Verkoop per stuk.

Alles voor zilver:

Bij Bink Fournituren vind jij alles dat je nodig hebt voor het poetsen van jouw zilver. Gebruik Silvo of Hagerty met zilverbescherming als poetsmiddel. Wrijf jouw zilver na het poetsen nog eens extra op met een zilverpoetsdoek. Voor kleine sieraden gebruik je de juwelenborstel. Kijk HIER naar nog meer oplossingen voor het poetsen van zilver, koper en andere edelmetalen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zilverborstel - Handig hulpmiddel voor zilver poetsen

  • Merk: Hagerty
  • Model:420125
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €18,95


Gerelateerde producten

Hagerty Zilverpoets met zilverbescherming

Hagerty Zilverpoets met zilverbescherming

Hagerty Zilverpoets.Hagerty Zilverpoets om al je zilveren en verzilverde voorwerpen mooi te laten gl..

€16,95

Hagerty Silvercloth Zilverpoetsdoek - Snel zilver oppoetsen

Hagerty Silvercloth Zilverpoetsdoek - Snel zilver oppoetsen

Zilver Poetsdoek. Zilver Poetsdoek – Silvercloth: snel zilver poetsen.Zilver poetsen doe jij met de ..

€9,95

Silvo Zilverpoets - Ook geschikt voor verzilverde items

Silvo Zilverpoets - Ook geschikt voor verzilverde items

Zilverpoets.Zilverpoets Silvo - Ouderwetse zilverpoetsFournituren - Traditionele schoonmaakproducten..

€9,95

Tags: Hagerty, zilverpoets, koperpoets, silverpolish, copperpolish, zilver poetsen, koper poetsen, silverbath, silver bath, zilverbad, dompelbad voor zilver, zilver dompelbad, zilveren snel poetsen, zilver snelpoets, snelpoets voor zilver, zilverglans, verzilverd bestek, zilveren bestek, sieradenbad, badje voor zilver, zilver oppoetsen, zilver laten glanzen, aanslag op zilver, zwart zilver, zilver is zwart, zilverdoek, zilverpoetsdoek, zilver poetsdoek, silver cloth, zilverdoekjes, silver wipes