• Hielspoorkussen - Hieltalonette met uitsparing - Kies een maat

Hielkussen voor in iedere schoen

Hielkussen voor in iedere schoen: effectief tegen hielspoor

Fournituren voor schoenen - Voetverzorging. Heb jij tijdens het lopen vaak last van de hiel van jouw voet? Door het gebruik van deze talonette zullen jouw klachten zeker verminderen. Het hielkussen wordt achterin de schoen geplaatst en is geschikt voor ieder type schoen. Het gelkussen geeft ondersteuning en dempt jouw voet bij het neerkomen. Omdat het hielkussen is voorzien van een uitsparing, kan jij de pijnlijke hielspoorplek ontzien. Bovendien zijn de hielkussens ook geschikt om jouw zool een klein beetje te verhogen. Verkoop per paar - Kies de juiste maat in het selectiescherm.

Behalve hielkussens, zoals DEZE bijvoorbeeld, hebben wij ook oplossingen voor de voorvoet of voor pijnlijke tenen. Ken jij onze speciale BIO inlegzolen? Dé oplossing voor vermoeide en pijnlijke voeten.

Hielkussen - Hoe werkt het?

De hieltalonette wordt achterin de schoen geplaatst. De gevormde cup zorgt ervoor dat jouw hiel mooi wordt ingekapseld in het kussen voor optimale ondersteuning. Daar waar het drukpunt zit in jouw hiel, is het kussen voorzien van een uitsparing. Hierdoor wordt de pijnlijke plek ontzien bij het staan en lopen.

Alles voor pijnlijke voeten

Jij ontvangt een linker - en rechter hielkussen - het kussen is gevormd als een hielcup. Verwijder de kleeflaag aan de achterzijde en plaats de talonette op de juiste plek in de schoen. Behalve dit product hebben wij nog veel meer oplossingen voor pijnlijke voeten. Zoek jij extra ondersteuning en demping voor jouw voeten tijdens het hardlopen of sporten? Kies dan voor DEZE versie.

Specificaties:

Samenstelling: Hieltalonette met leren dek. Voorzien van kleefstrip om het hielkussen in een schoen te plakken. Kies jouw schoenmaat in het selectiescherm. Verkoop per paar.

Meer voor zere voeten:

Behalve dit product hebben wij nog meer ondersteuning en oplossingen voor pijnlijke tenen en voeten. Zoals ons Bio Voetbed Inlegzool bijvoorbeeld.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Hielspoorkussen - Hieltalonette met uitsparing - Kies een maat

  • Merk: Schinsleder
  • Model:8090
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Halfronde Teenbeschermer - Kies een maat

Halfronde Teenbeschermer - Kies een maat

TeenbeschermersTeenbeschermers: de oplossing voor pijnlijke tenenFournituren voor schoenen - Voetver..

€6,95

GOEDKOPER: Inlegzolen voor Sneakers OP=OP

GOEDKOPER: Inlegzolen voor Sneakers OP=OP

Inlegzolen voor sneakers.Inlegzolen voor sneakers met memory foam.OPRUIMING: Dit is een OP=OP Opruim..

€17,95 €22,95

Tags: Hiel pad, Hiel kussen, gel hiel kussen, gel heel pad