• Handdoek met Borduurrand Wit - Handdoek om zelf te borduren

Handdoek met Borduurrand.

Handdoek met Borduurrand om zelf te borduren.

Handdoek met aida-rand: Dat is een leuk en origineel cadeau: een badhanddoek met zelf geborduurde tekst, naam of monogram erop. Je bent er even mee bezig, maar dan heb je ook een leuk en origineel cadeau, voor een housewarming bijvoorbeeld of wanneer je iemand een echt persoonlijk geschenk wilt geven. En natuurlijk kun je de handdoek ook gewoon voor jezelf borduren. Borduren is een heerlijk ontspannen tijdsverdrijf! En wanneer je niet direct behoefte hebt aan een ingelijst borduurwerk aan de muur, is het zelf borduren van gebruiksvoorwerpen als deze handdoek een prima doel!

Bij deze handdoek ontvang jij ter inspiratie alvast wat garens en motiefjes. Zoek jij specifieke patroontjes? Wij hebben een leuk boekje voor jou met patroontjes voor handdoeken, of een versie voor de babykamer. Vergeet jij niet om borduurgaren en naalden mee te bestellen?

Handdoek om te borduren.

Zoek je een leuk en origineel cadeau: denk dan eens over een handdoek, die je zelf kunt borduren. Deze handdoek is voorzien van een rand in zogenaamde Aida-stof: dit is een borduurrand die voorzien is van een duidelijk vierkantjesmotief om te borduren met kruissteek. Denk bijvoorbeeld aan een voornaam , een grappig koosnaampje, een monogram of een pakkende tekst. Zo maak je het cadeau persoonlijk en dat zal zeker op prijs gesteld worden! Vaak zie je dat dit cadeau's jaren bewaard en gebruikt worden.

Ieder zijn eigen handdoek.

Je ontvangt een goede kwaliteit handdoek met een rand, die je kunt borduren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ieder gezinslid zijn eigen handdoek te geven, met hun eigen naam erop geborduurd. Zo ontstaat er nooit meer ruzie in de badkamer omdat er iemand met je handdoek vandoor gaat! En met je eigen persoonlijke touch maak je er helemaal iets bijzonders van. De handdoek is mooi afgewerkt en beschikt over een rand van Aïda borduurstof om naar eigen inzicht te borduren.

Specificaties:

Materiaal: 100% katoen. Kleur: Wit. Afmeting Handdoek: 50 x 100cm. Inclusief een aantal kleuren borduurgaren en patroontjes per inspiratie.

TIPS:

Op zoek naar leuke borduurmotiefjes? Bestel dan een leuk boekje mee, ook van DMC, waarin je ideeën op doet en patroontjes vindt die speciaal geschikt zijn om te borduren op handdoeken en bedlinnen. Er is ook een leuke versie met baby-patroontjes. Denk jij eraan om borduurgaren en naalden mee te bestellen?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Handdoek met Borduurrand Wit - Handdoek om zelf te borduren

  • Merk: TissuDeMarie
  • Model:19824
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.Vriendschapsbandjes ..

€5,95 €7,50

Tags: Handdoek, handdoek borduurrand, borduurrand, aida-rand, aidarand, handdoek aidarand, handdoek aida-rand, zelf borduren, borduurpatroon, handdoek om te borduren