Zilver Handschoenen.

Zilver Handschoenen – Silvergloves: snel zilver poetsen.

Zilver poetsen doe jij met Hagerty super gemakkelijk met de zilverhandschoenen van Hagerty. Wanneer zilver net gepoetst is, glanst het je tegemoet. Zilveren bestek, een mooie zilveren kandelaar of zilveren sieraden hebben een prachtige glans en een luxe uitstraling. Alleen, op den duur wordt het zilver dof en krijgt het zwarte aanslag. Zie jij op tegen urenlang poetsen en uitwrijven? Met de Hagerty Silvergloves poets jij jouw zilver snel en effectief. Vanwege het ontwerp van de handschoen kun jij het zilver gemakkelijk poetsen en hoef je bovendien niet bang te zijn voor nieuwe vingerafdrukken. Aanslag en vingerafdrukken worden verwijderd. Bovendien wordt het zilver na het poetsen meerdere weken beschermd tegen nieuwe aanslag. De handschoenen zijn geschikt voor mannen- en vrouwenhanden. Verkoop per paar.

Alles voor zilver en koper: Hagerty Silverbath geeft snel glans en verwijdert aanslag van zilveren bestek. Voor zilveren sieraden bestel jij het kleinere zilverbadje voor sieraden. Koperen voorwerpen poets jij met Hagerty Koperpoets. Nog een andere oplossing voor snel zilver poetsen is de Hagerty Zilverpoetsdoek.

Zwarte aanslag op zilver.

Zilver is een prachtig edelmetaal, wanneer het mooi gepoetst is. Wanneer zich na verloop van tijd door oxidatie zwarte aanslag op jouw zilver vormt, wordt het tijd om weer eens te poetsen. Met Hagerty Silver Wipes bespaar jij veel tijd en moeite. De Hagerty zilverpoetshandschoenen zijn geïmpregneerd met een speciaal middel, dat zwarte aanslag verwijdert. Ook lelijke vingerafdrukken op glanzend zilver verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze handige handschoenen. Bovendien is het zilver na poetsen wekenlang beschermd tegen nieuwe lelijke aanslag. Geschikt voor alle zilver en voor verzilverd metaal.

Hoe dan?

Met de Hagerty zilversmid handschoenen kun jij het voorwerp goed stevig vasthouden en hoef jij niet bang te zijn voor vingerafdrukken na het poetsen. Trek de handschoenen aan en wrijf het zilver er zorgvuldig mee op. Aanslag en vingertasten zullen verdwijnen. Niet voor niets hebben juweliers hun Hagerty Silver Gloves altijd bij de toonbank bij de hand!

Specificaties:

Hagerty Silver Gloves: geïmpregneerde handschoenen, voor zilver. Verwijderen aanslag en vingerafdrukken van zilver en verzilverd metaal. Verkoop per paar.

Alles voor zilver en koper poetsen:

Behalve met de zilversmid handschoenen kun jij zilver ook poetsen met de Hagerty Zilverdoek. Snel zilveren bestek poetsen kan met Hagerty Silverbath. Items die te klein zijn voor het bestekmandje, zoals sieraden, behandel jij met Hagerty Silver Clean. Koper poets jij met Hagerty Koperpoets.

Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Hagerty Silver Gloves - Ideaal voor bewerkt zilver

  • Merk: Hagerty
  • Model:711011
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €22,95


Gerelateerde producten

Hagerty Koperpoets - Ook voor brons en messing

Hagerty Koperpoets - Ook voor brons en messing

Koperpoets van Hagerty laat al je koper langdurig glanzen. Ook geschikt om messing en brons mee te p..

€15,95

Hagerty Silverbath - Gemakkelijk zilveren bestek poetsen

Hagerty Silverbath - Gemakkelijk zilveren bestek poetsen

Zilveren bestek SNELPOETS.Zilveren bestek SNELPOETS: Hagerty Silver Bath.Zilver poetsen? Wanneer jou..

€24,95

Hagerty Silvercloth Zilverpoetsdoek - Snel zilver oppoetsen

Hagerty Silvercloth Zilverpoetsdoek - Snel zilver oppoetsen

Zilver Poetsdoek. Zilver Poetsdoek – Silvercloth: snel zilver poetsen.Zilver poetsen doe jij met de ..

€9,95

Hagerty Silver Clean voor sieraden

Hagerty Silver Clean voor sieraden

Zilverbadje voor zilveren sieraden.Zilverbadje voor zilveren sieraden: Hagerty Silver clean.Zilveren..

€14,95

Tags: Hagerty, zilverpoets, koperpoets, silverpolish, copperpolish, zilver poetsen, koper poetsen, silverbath, silver bath, zilverbad, dompelbad voor zilver, zilver dompelbad, zilveren snel poetsen, zilver snelpoets, snelpoets voor zilver, zilverglans, verzilverd bestek, zilveren bestek, sieradenbad, badje voor zilver, zilver oppoetsen, zilver laten glanzen, aanslag op zilver, zwart zilver, zilver is zwart, zilverdoek, zilverpoetsdoek, zilver poetsdoek, silver cloth, zilverdoekjes, silver wipes