• Clip voor gordijnring

Gordijnen aan ringen ophangen.

Gordijnen aan ringen ophangen met transparante ringclips.

Fournituren voor gordijnen kopen? Bij Bink Fournituren vind jij alle gordijnfournituren die jij nodig hebt. Zowel om zelf gordijnen te maken als om jouw genaaide gordijnen te herstellen of op te hangen. Zoals deze handige transparante ringclips bijvoorbeeld. Heb jij geplooide gordijnen aan ringen aan een roede hangen? De gordijnhaak van jouw gordijnen bevestig je aan de ring met behulp van deze transparante gordijnringen. Verkoop per stuk.

Heb jij overgordijnen van een lichte stof? Vaak zie je dan op dezelfde plek vlekken ontstaan vanwege het openen en sluiten van de gordijnen. Met behulp van een trekstang wordt dit probleem voorkomen. Je trekt niet aan het gordijn, maar gebruikt de schuifstang om jouw gordijnen te sluiten. Last van gordijnen die optrekken in de hoeken? Met behulp van gordijnloodjes hangen jouw gordijnen mooi recht en wapperen ze niet zo bij tocht of warmte. Loodstaafjes voor gordijnen schuif je in de onderzoom. Tijd om de gordijnen te wassen? Gebruik een wasnet om beschadigingen te voorkomen. Kwetsbare gordijnstof strijk je het beste met behulp van een persdoek. Zo loop je geen risico op valse glans of op vlekken van de strijkzool.

Gordijnen aan roede met ringen.

Behalve aan een standaard gordijnrail kun jij jouw gordijnen ook ophangen aan een stevige roede met ringen. Je kunt de gordijnhaken niet direct aan de gordijnringen bevestigen. Hiervoor gebruik je deze kleine transparante ringclips. De ringclip vervangt de runner uit een gewone gordijnrail. Je klikt de ringclip aan de ring van de gordijnroede; vervolgens kun je de gordijnhaak door de opening van de ringclip steken. Omdat de gordijnringetjes doorzichtig zijn, lijkt het optisch alsof de gordijnen direct aan de gordijnringen hangen.

Mis je een ringetje?

Heb jij jouw gordijnen aan een roede hangen met ringen? Wanneer je een roede koopt met ringen erbij, zitten deze ringclips daar meestal bij inbegrepen. Helaas gaat er wel eens een ringclip kapot of verdwijnt deze bij het wassen of verplaatsen van jouw gordijnen. Met de transparante ringclips van Prym hang jij jouw gordijnen weer netjes aan de ringen van de gordijnroede. Omdat je de ringclips bij ons per stuk bestelt, kun jij precies dat aantal bestellen dat je nodig hebt. Bestel voor de zekerheid wel een paar reserve exemplaren mee: dat is altijd goed om in huis te hebben!

Specificaties:

Materiaal: Kunststof. Afmeting: lengte 35mm; geschikt voor gordijnringen met niet meer dan 10mm doorsnee. Transparant. Verkoop per stuk.

Direct meebestellen?

Gordijnen zijn niet goedkoop. Je wilt dus graag dat ze mooi hangen en er schoon en fris uitzien. Met een trekstang open je de gordijnen niet langer door ze met jouw handen beet te pakken: dit voorkomt vlekken en vuil. Gordijnloodjes zorgen ervoor dat jouw gordijn mooi recht hangt en voorkomt wapperende vitrages bij tocht of warmte. Je schuift deze loodstaafjes gewoon in de onderzoom. Zijn jouw gordijnen toe aan een wasbeurt? Was ze dan altijd in een waszak om beschadigingen door de machine te voorkomen. Met een transparante persdoek kun je jouw gordijnen strijken, zonder risico op plakken, vlekken of valse glans.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Clip voor gordijnring

  • Merk: Prym
  • Model: 526401
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen levertijd
  • €0,30


Gerelateerde producten

Wasnet wit 50 x 70 cm

Wasnet wit 50 x 70 cm

Waszak.Waszak: beschermt wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens ..

€7,60

Persdoek transparant

Persdoek transparant

De persdoek wordt transparant als hij nat is, dus u ziet waar u strijkt. De persdoek beschermt tegen..

€4,50

Loodjes voor gordijnen

Loodjes voor gordijnen

Loodstaafjes.Loodstaafjes voor gordijnen zorgen ervoor dat je gordijn aan de onderkant mooi recht en..

€0,96

Trekstang voor gordijnen

Trekstang voor gordijnen

TrekstangTrekstang om gordijnen te openen en te sluiten, zonder dat je de gordijnen zelf beet hoeft ..

€10,20

Tags: Plooiband, gordijnband, keperband, band voor gordijnen, plooien in gordijnen, gordijnplooi, gordijnplooien, gordijn plooien, gordijnenband, katoenband, katoenen band, zelf gordijnen maken, duplohaak, gordijnhaak, gordijnhaken, gordijnhaakjes, plooibandje, zoomband, zoomvlies, verstelbare haak, verstelbare gordijnhaak, gordijnhaak verstelbaar, schuifhaak, schuifhaakjes, haakjes met verstelbaar hoofdje, verstelbaar hoofdje, flexibele haak, flexibele gordijnhaak, ringengordijn, gordijn aan ringen, gordijnring, clip voor gordijnring, gordijnring haakje, gordijnhaak transparant