• GOEDKOOP: Drukknopen - Zilver 15mm 4 stuks

Drukknopen om vast te naaien

Drukknopen om vast te naaien – Voordelige versie 15mm.

Goedkope drukkers bestel jij bij Bink Fournituren. Een kaartje drukknopen in jouw naaikist komt altijd van pas. Drukknopen: gemakkelijk te bevestigen sluiting voor kleding. Deze kleine drukknopen, die bovendien vrij zijn van nikkel, zijn vanwege hun compacte formaat geschikt voor kinderkleding, mouwen of kleding die vraagt om een niet al te groot knoopje. Een metalen drukknoop is gemakkelijk vast te naaien en heeft een hoge sluitkracht. Nikkelvrije drukknopen - Doorsnede: 15mm – Verkoop per 4 stuks.

Deze goedkope drukkers kan jij in meerdere maten bestellen. Liever een A-merk drukknopen? Bestel dan de drukknopen van Prym, tevens onze leverancier voor drukknopen die je in de stof slaat.

Drukknoop – stevige en stabiele sluiting

Een drukknoop is een combinatie van eenvoud en functionaliteit. Beide gedeelten van de drukknoop naai jij aan weerszijden van de kleding die jij wilt gaan sluiten. Door de drukknoop in elkaar te drukken, wordt de kleding goed en stevig gesloten, maar gaat de knoop net zo gemakkelijk weer van elkaar om de kleding te openen. Drukknopen bestaan in allerlei maten en uitvoeringen: deze versie is zilverkleurig, nikkelvrij en ongeveer 15mm in doorsnee.

Drukknoop – hoe te verwerken?

Drukknopen bestaan in allerlei varianten. Dit is de meest eenvoudige: gemakkelijk te bevestigen met naald en draad. De drukknoop is gemaakt van roestvrij messing en zilverkleurig. Gebruik jij de drukknoop in dunne stof, zorg dan voor voldoende VERSTEVIGING daar waar jij de knoop vastnaait of kies voor DEZE lichtgewicht versie van transparante kunststof.

Specificaties:

Samenstelling: Messing: roestvrij en nikkelvrij - Zilverkleurig. Maat: 15mmØ. Verkoop op kaart van 4 stuks. Wasbaar tot 60°.

Drukknopen – varianten:

Drukknopen bestaan in allerlei varianten: Vernaaibaar of NIET-vernaaibaar, GOEDKOOP of van PRYM, metaal of van kunststof. De keus is aan jou.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Drukknopen - Zilver 15mm 4 stuks

  • Merk: Pony
  • Model:76516
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Drukknopen vernaaibaar zwart 15mm - 4 stuks

Drukknopen vernaaibaar zwart 15mm - 4 stuks

Zwarte drukknopen om vast te naaienZwarte drukknopen om vast te naaien – 4 drukkers 15mm.Fournituren..

€2,50

Drukknopen Anorak 15mm - Startverpakking 10 stuks - Kies een kleur

Drukknopen Anorak 15mm - Startverpakking 10 stuks - Kies een kleur

Inslag drukknopen 15mmInslag drukknopen 15mm - Niet-vernaaibare drukknopen met medium sluitkrachtFou..

€12,40

Drukknopen vernaaibaar zilver 18mm - 2 stuks

Drukknopen vernaaibaar zilver 18mm - 2 stuks

Medium grote drukknopen om vast te naaienMedium grote drukknopen om vast te naaien – 2 drukknopen va..

€2,50

Drukknopen Transparant 15mm vernaaibaar - 6 stuks

Drukknopen Transparant 15mm vernaaibaar - 6 stuks

Opnaaibare transparante drukknopen 15mm. Voor het onzichtbaar vernaaien van een druksluiting. Inhoud..

€4,60

Tags: Drukknopen kopen, drukknopen bestellen, drukknopen online, drukker, drukkertjes, goedkope drukknoop, goedkope drukkers, goedkope knopen, goedkope knoop, goedkope drukknoop, aanbieding fournituren, drukkers, nikkelvrije drukknopen, drukknopen nikkelvrij, knopen nikkelvrij, nikkelvrije knopen, zonder nikkel, knopen zonder nikkel, messing knopen