• Borduurpakket Panda - Kruissteekpakket met telpatroon

Voordelig borduurpakket

Voordelig borduurpakket – Telpatroon Panda en Rups

Handwerken - Borduren. Wij hebben een uitgebreide serie met voordelige borduurpakketten met telpatroon. Dit laaggeprijsde borduurpakket van Panna bevat alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Jij ontvangt dit borduurpakket inclusief de borduurstof en met 12 kleuren borduurgaren. Daarbij krijg jij eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Deze borduurstof is ideaal voor als jij nog niet zoveel geborduurd hebt. Afmeting: 16 x 12cm. Model: Panda en Rups.

In de categorie GOEDKOPE borduurpakketten is er keus genoeg. Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou toch nog wat te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren,ophangen in de kinderkamer als blijvend bewijs van jouw inspanning. Of geef jij de geborduurde afbeelding liever aan iemand cadeau? Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Jij borduurt 6,3 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Panna zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Panda en Rups - Panda with Caterpillar. Afmeting: 16 x 12cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus

Panna heeft nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Panda - Kruissteekpakket met telpatroon

  • Merk: Panna
  • Model:pan-08-0277
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,49 €1,95

Draaddoorsteker voor borduurgaren

Draaddoorsteker voor borduurgaren

Draaddoorsteker voor borduurnaalden. kaart 1 stuks..

€4,10

Borduurpakket Colibri inclusief ring

Borduurpakket Colibri inclusief ring

Borduurpakket MINI met ring.Borduurpakket MINI met ring: Colibri.p>Borduurpakketten voor beginners. ..

€9,95

Borduurpakketje vanaf 7 jaar: Cactus

Borduurpakketje vanaf 7 jaar: Cactus

Borduren voor Beginners.Borduren voor Beginners: Collie.Wil jij leren borduren? Of ga jij het bordur..

€4,50

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna