• Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Appel OP=OP

Extra voordelig Borduurpakketje Appel

Extra voordelig Borduurpakketje Appel - laaggeprijsd compleet borduurpakket

Borduren: dit complete borduurpakket met een smakelijke appel borduur jij in kruissteek. Net begonnen met borduren? Of op zoek naar een borduurpakketje voor een jong kind? Dan is dit kleine borduurpakketje van Riolis net wat jij zoekt. Net als ieder borduurpakket van Riolis bevat ook dit borduurpakket alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: dit borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met 9 kleuren borduurgaren (wol/acryl). Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 13 x 16cm. Model: Appel.

Dit is een laatste exemplaar, maar er zijn uiteraard zijn er nog veel meer goedkope borduurpakketten voor jou beschikbaar. Kijk HIER maar eens. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduren met wol

Hoe vind jij deze mooi gekleurde afbeelding van een bosje anemonen? De afbeelding en de gebruikte kleurstelling is neutraal voldoende om in ieder interieur een plekje te vinden. Tegelijkertijd borduur jij een tijdloze en sfeervolle afbeelding. Een win-win borduurpakket dus. Bovendienis dit borduurpakket van Riolis buitengewoon scherp geprijsd. Jij borduurt 4 kruisjes op een centimeter met wollen borduurgaren van wol/acryl. Jij borduurt met een enkele draad: je hoeft dit wol-achtige borduurgaren dus niet te splitsen.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Riolis zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Appel - Apple. Afmeting: 13 x 16cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof (10 ct), wollen borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek.

Meer keus:

Panna heeft nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. Borduur met een BORDUURRING voor een beter resultaat.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Appel OP=OP

  • Merk: Riolis
  • Model:HB-174
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,95


Gerelateerde producten

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Viooltjes

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Viooltjes

Voordelig BorduurpakketjeVoordelig Borduurpakketje - laaggeprijsd compleet borduurpakketBorduren: di..

€8,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Blue Butterflies - Goedkoop borduurpakket met telpatroon

Blue Butterflies - Goedkoop borduurpakket met telpatroon

Voordelig borduurpakket Voordelig borduurpakket – Telpatroon Blauwe vlindersHandwerken – Goedkope bo..

€9,95

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual I

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual I

Voordelig BorduurpakketVoordelig Borduurpakket - laaggeprijsd compleet borduurpakketBorduren: dit co..

€7,80

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna