• Kruissteekpakket Zwarte Bes - Compleet borduurpakket met GRATIS ophangroede

Voordelig borduurpakket

Voordelig borduurpakket – Telpatroon Zwarte Bes

Handwerken - Borduren. Wij hebben een uitgebreide serie met voordelige borduurpakketten met telpatroon. Dit laaggeprijsde borduurpakket bevat alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: het borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met 23 kleuren borduurgaren. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. De houten ophangroede om de kruissteek afbeelding op te hangen, krijg jij GRATIS meegeleverd. Afmeting: 19 x 48cm. Model: Zwarte Bes.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren van wol/acryl.

Compleet borduurpakket

Dit borduurpakket is voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, het borduurlinnen waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen. Als extraatje krijg jij er ook een houten ophangroede bij om de afbeelding op te hangen als je klaar bent met borduren.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Zwarte Bes - Black berry. Afmeting: 19 x 48cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof (linnen), 23 kleuren borduurgaren (wol/acryl), een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Inclusief GRATIS houten ophangroede.

Meer keus

We hebben nog VEEL MEER goedkope telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kruissteekpakket Zwarte Bes - Compleet borduurpakket met GRATIS ophangroede

  • Merk: Riolis
  • Model:ri-1550
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €29,95
  • €19,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Borduurpakket Ever after - Goedkoop borduurpakket met telpatroon

Borduurpakket Ever after - Goedkoop borduurpakket met telpatroon

Lage prijs borduurpakketLage prijs borduurpakket – Telpatroon Happily ever afterHandwerken - Bordure..

€9,95

Kruissteekpakket Lamp - Compleet borduurpakketje met GRATIS ophangframe

Kruissteekpakket Lamp - Compleet borduurpakketje met GRATIS ophangframe

Voordelig borduurpakket Voordelig borduurpakket – Telpatroon LantaarnHandwerken - Borduren. Wij hebb..

€7,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna