• GOEDKOOP: Borduurpakket Bamby - Incl. garen en  telpatroon

Voordelig Borduurpakketje

Voordelig Borduurpakketje - laaggeprijsd compleet borduurpakket

Borduren: dit complete borduurpakket met het hertje Bamby borduur jij in kruissteek. Zoek jij een leuk borduurpakketje voor wie net begint met borduren en om voor de eerste keer kennis te maken met een telpatroon? Dan is dit pakketje van Riolis precies wat jij zoekt. Ieder borduurpakket van Riolis bevat alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: dit borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met 5 kleuren borduurgaren (wol/acryl). Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 13 x 16cm. Model: Bamby.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduren met wol

Hoe vind jij deze mooi gekleurde afbeelding van het schattige hertje Bamby? Dit borduurpakket van Riolis buitengewoon scherp geprijsd. Jij borduurt 4 kruisjes op een centimeter met wollen borduurgaren van wol/acryl. Jij borduurt met een enkele draad: je hoeft dit wol-achtige borduurgaren dus niet te splitsen.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Riolis zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Bamby. Afmeting: 13 x 16cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, wollen borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek.

Meer keus:

Panna heeft nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. Borduur met een BORDUURRING voor een beter resultaat.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Borduurpakket Bamby - Incl. garen en telpatroon

  • Merk: Riolis
  • Model:ri-0210
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,95


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 3 regeltellersBorduren ..

€12,95

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Bunny

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Bunny

Voordelig Borduurpakketje kruissteekVoordelig Borduurpakketje kruissteek - laaggeprijsd compleet bor..

€9,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Tags: Borduren, handwerken borduren, borduurnaalden, borduurnaald, handwerken borduurnaald, handwerken borduurnaalden, borduurnaalden kopen, borduurnaalden bestellen, borduurnaalden online kopen, borduurnaalden online bestellen, borduurpakket, handwerken borduurwerk, borduurwerk, borduurpakket, telpatroon, kruissteek, kruissteekpakket, borduren met telpatroon, borduurgaren