• Schuifgesp 40 mm Bruin Leder

Schuifgesp 40mm.

Schuifgesp 40mm - Voor bruine ceintuur of tassenband.

Fournituren - Sluitingen en gespen. Met deze bruine sluitgesp repareer je heel eenvoudig een riem of ceintuur. De schuifgesp wordt bevestigd aan één zijde van de ceintuur. Door het losse uiteinde van de ceintuur vervolgens door de gesp te schuiven, kun je de riem of ceintuur eenvoudig op maat verstellen. Het materiaal van de riem wordt om één van de open uiteinden van de gesp geslagen en vastgenaaid, waardoor het uiteinde van de ceintuur voorzien is van een sluitgedeelte. Door de losse riem vervolgens door de gesp te schuiven kun je de riem vastmaken en op maat stellen. De gesp is overtrokken met leer en heeft daardoor een mooie uitstraling. Kleur: Donkerbruin. Binnenmaat gesp: 40mm. Verkoop per stuk.

Deze zelfde maat gesp is in verschillende kleuren leverbaar, zodat je de kleur van de gesp mooi kunt laten aansluiten. Ook beschikbaar in 60mm breed.

Riem of ceintuur maken

Met deze leren gesp maak je ook heel eenvoudig zelf een hippe riem. In combinatie met gekleurd elastiek van 60mm breed bijvoorbeeld. Het voordeel van elastiek is dat het altijd mooi aansluit. Kies een leuke, actuele of hippe kleur en naai aan de gesp aan het uiteinde van het elastiek. De andere kant werk je netjes af en klaar: je hebt een mooie, zelfgemaakte riem. Dit kun je natuurlijk ook doen met 4 cm breed band of soepel leer. Je kunt de gesp tevens gebruiken voor een brede tasriem of tassenband om deze eenvoudig op maat te stellen.

LET OP: binnenmaat

De maatvoering van onze gespen wordt altijd weergegeven in de binnenmaat. Dit betekent dat jij voor een gesp van 40mm band of elastiek gebruikt dat niet breder is dan 40mm. Deze schuifgesp is 40mm breed. Het binnenwerk is van metaal en omkleed met soepel leer. Het leer is mooi mat afgelakt, voor een klassiek chique look.

Specificaties:

Materiaal: Metalen gesp, omkleed met leer. Kleur: Donkerbruin. Binnenmaat gesp: 40mm. Verkoop per stuk.

Meer keus:

De leren gesp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en breedtematen. Wil jij zelf een ceintuur maken? Kijkdan HIER naar tassenband ofkies HIER een geschikt elastiek om zelf een riem te maken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schuifgesp 40 mm Bruin Leder

  • Merk: Restyle
  • Model:016.25.40-881
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Ceintuur Elastiek 40 mm Oranje - Prijs per meter

Ceintuur Elastiek 40 mm Oranje - Prijs per meter

Breed oranje elastiekBreed oranje elastiek - Rekbare tailleband voor een broek, rokje of ceintuurFou..

€2,99

Schuifgesp 60 mm Bruin Leder

Schuifgesp 60 mm Bruin Leder

Extra brede Schuifgesp.Extra brede Schuifgesp - Voor bruine ceintuur of tassenband.Fournituren - Slu..

€5,95

Schuifgesp 40 mm Donkerblauw Leder

Schuifgesp 40 mm Donkerblauw Leder

Schuifgesp 40mm.Schuifgesp 40mm - Voor blauwe ceintuur of tassenband.Fournituren - Sluitingen en ges..

€4,95

Schuifgesp 40 mm Grijs Leder

Schuifgesp 40 mm Grijs Leder

Schuifgesp 40mm.Schuifgesp 40mm - Voor grijze ceintuur of tassenband.Fournituren - Sluitingen en ges..

€4,95

Tags: Sluiting, gesp, broekgesp, ceintuurgesp, riemgesp, gesp voor riem, riemsluiting, ceintuursluiting, klikgesp, schuifgesp, gespje, geps, schuifgesp, verstelgesp, op maat schuiven, op maat maken, riem op maat maken, ceintuur op maat maken, zelf riem maken, tasgesp, verstellen, gesp verstellen, regelbare gesp, gesp regelbaar