• Garen Opbergbox - Voor minicones en klossen haakkatoen

Opbergbox voor Haak- en Naaigaren

Opbergbox voor Haak- en Naaigaren - Plaats voor 30 Cones.

Fournituren - Naaigaren kopen? Dan heb je ook een opbergsysteem nodig om de klossen netjes op te ruimen. Dat scheelt jou ruimte en tijd, die je bespaart door onnodig zoeken naar een bepaald garen. Deze opbergkoffer van stevig kunststof is ideaal voor het bewaren van grote klossen naaigaren en voor het bewaren van haakgaren en borduurgaren voor de borduurmachine. Deze opbergbox is voorzien van een 30 stevige kloshouders, waar jij de klossen garen op kunt schuiven. Omdat de kunststof opbergbox doorzichtig is, zie jij snel wat je nodig hebt. Geschikt voor het bewaren van klossen garen van 500 of 1000 meter, maar ook voor minicones lockgaren, bollen haakgaren nr 10 of nr 20 en voor grote cones met machinaal borduurgaren. Verkoop per stuk.

Prym levert eveneens een aantal transparante koffers voor naaigaren en fournituren. En hoe vind jij het Prym Clickbox systeem? Zowel voor het compacte opbergsysteem als voor de Jumbo Clickbox zijn losse uitbreidingssets beschikbaar.

In één oogopslag.

Deze transparante garenbox biedt ruimte aan jouw grotere klossen naaigaren en is tevens geschikt voor het bewaren van klossen met fijn haakgaren. De 30 stevige pennen zijn speciaal ontwikkeld voor het bewaren van klossen en spoelen met naai-, haak- of machinaal borduurgaren. Maar ook mini-cones met lockgaren of grotere klossen hobby- of schoengaren berg je gemakkelijk en overzichtelijk op in deze handige doorzichtige garendoos.

Gütermann Naaigaren - ook beschikbaar in groot formaat

Gütermann Allesnaaigaren is niet voor niets het meest verkochte naaigaren ter wereld. Gütermann Naaigaren wordt nog altijd gewoon in Duitsland gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Gütermann naaigaren is sterk, kleurecht, knoopvrij en wasbaar tot 95°. Standaard klosjes naaigaren van 200 meter zijn bestelbaar in 275 kleuren. De meest verkochte kleuren leveren wij ook in een grotere pmaak. HIER vind jij Gütermann Naaigaren 500 meter en DIT zijn voordeelklossen van maar liefst 1000 meter naaigaren.

Specificaties:

Materiaal: Transparante kunststof. Plaats voor 30 mini-cones of grote klossen naaigaren. Totale afmeting: 29 x 25 x 8cm. Exclusief inhoud.

Alternatieve opbergsystemen:

  • Naaikoffer voor Naaigaren
  • Transparante Naaibox
  • Opbergring of doosje voor al jouw naaimachinespoeltjes

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Garen Opbergbox - Voor minicones en klossen haakkatoen

  • Merk: Restyle
  • Model:M3100
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Ring voor naaimachine spoeltjes - Tafelmodel met extra opbergruimte

Ring voor naaimachine spoeltjes - Tafelmodel met extra opbergruimte

SpoelenringSpoelenring met extra opbergruimte voor jouw naaitafelFournituren - Spoelenring met plaat..

€8,95

GOEDKOOP: Spoelendoos

GOEDKOOP: Spoelendoos

Opbergdoosje voor spoeltjesOpbergdoosje voor spoeltjes om je naaimachinespoeltjes in te bewarenFourn..

€3,95

Transparante naaibox - Box met 3 vakken voor jouw fournituren

Transparante naaibox - Box met 3 vakken voor jouw fournituren

Opbergbox voor Fournituren.Opbergbox voor Fournituren en naaigaren – Optimaal overzicht van jouw voo..

€29,95

Naaikoffer voor naaigaren - Met 48 vakken

Naaikoffer voor naaigaren - Met 48 vakken

Opbergkoffer voor Naaigaren.Opbergkoffer voor naaigaren – Opent aan 2 kanten.Fournituren - Naaigaren..

€29,95

Tags: Fournituren, Naaimand, breitas, opbergbox, kunststof naaimand, kunststof box, naaikoffer, naaidoos voor naaigaren, naaigaren opbergen, naaigaren bewaren, naaigaren sorteren, garenbox, garen opbergbox, garen opbergen, garen bewaren, garen sorteren, vakkendoos, doos met vakken, doos met vakverdeling, koffer met vakverdeling, vakkenbox