• Elastisch Koord voor Kralen - Transparant

Kettinkje repareren

Kettinkje repareren met elastisch transparant draad.

Fournituren - Kralenkoord - Zelf een armbandje of ketting repareren? Met de juiste accesoires is dat helemaal niet moeilijk. Dit doorzichtige koord is elastisch en past daardoor gemakkelijk om jouw pols of hals. Omdat het elastische koord zo lekker dun is, rijg jij het gemakkelijk door kralen, pareltjes of pailletjes. Rijg het koord met behulp van een naald door de parels of kraaltjes en maak het elastische koord aan elkaar vast met een klein, strak knoopje. Zo: die armband heb jij morgen gewoon weer om. Dikte: Ø 0,8mm. Verkoop op kaart van 5 meter.

Maak het jezelf gemakkelijk met behulp van zo'n handige kralennaald. Omdat jij de kralennaald of big eye needle, in het midden open kunt vouwen, past het draad er gemakkelijk doorheen. Zo wordt het rijgen van de kraaltjes een fluitje van een cent. Liever geen elastisch koord? Gebruik dan het transparante koord van Gütermann. Wil jij nog dunner transparant draad? Kies dan voor transparant naaigaren - ook van Gütermann!

Elastisch kralenkoord

Dat speciale armbandje dat jij ooit op een buitenlandse reis hebt aangeschaft, ligt misschien al wel maanden ongebruikt in de kast: het draadje is gebroken. Jammer en onnodig, want het repareren van een armband of ketting is eigenlijk supersimpel. En met dit speciale transparante draad van Gütermann klaar jij dit klusje snel en blijvend. Omdat het koord elastisch is, hoef jij geen slotje te gebruiken maar leg je gewoon een klein knoopje in het koord.

Hoe werkt dat dan?

Meet de strakke afmeting van de armband of ketting die jij gaat repareren + 3 centimeter en knip het koord af. Met behulp van een speciale kralennaald wordt het rijgen heel eenvoudig: omdat jij de kralennaald in het midden open kunt vouwen, past het elastische koord er altijd doorheen. Tegelijkertijd is die naald dun genoeg om ook door kleine kraaltjes of pareltjes te rijgen. Laat de kraaltjes één voor één over de naald glijden zodat ze over het draad vallen. Klaar? Leg dan een dubbel knoopje in het draad en knip de eindjes af. Geregeld!

Specificaties:

Samenstelling: Transparant, elastisch koord. Doorsnee: 0,8mm. Verkoop op kaart van 5 meter. 100% Gütermann Premium Quality.

Meer voor kralen enzo:

  • Kralennaalden - big eye needle - in meerdere maten
  • Transparant draad - NIET elastisch
  • Nog dunner transparant draad nodig? Wat dacht je van Gütermann Transparant Naaigaren?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Elastisch Koord voor Kralen - Transparant

  • Merk: Gütermann
  • Model:667811
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Big eye needle

Big eye needle

Big eye needle Met een extra groot oog voor wat dikker garen Wanneer je veel werkt met kraaltjes of..

€3,75

Transparant draad

Transparant draad

Transparant draad voor het rijgen van kralen 0,5mm dik Lengte 40 meter..

€2,95

Gütermann Naaigaren Transparant

Gütermann Naaigaren Transparant

Transparant Naaigaren.Transparant Naaigaren is zeer sterk en licht elastisch. Het grote voordeel van..

€3,80

Big eye Needle Kort

Big eye Needle Kort

Big eye needle.Big eye neeldle: een zeer fijne naald, waar je ook wat dikker garen door kunt rijgen ..

€2,50

Tags: Transparant draad, doorzichtig draad, draad om kralen te rijgen, transparant elastiek, doorzichtig elastiek, doorzichtig koord, doorzichtig elastisch koord, kralenkoord, kraalkoord, koord voor kralen, draad voor kralen, elastiek voor kralen, ketting repareren, armband repareren, kralen rijgen, parels rijgen, elastisch armbandje, elastisch armband, magic stretch, Gütermann, Gutermann