Spelden

Spelden
Spelden van ijzer, messing of spelden van gehard staal in verschillende lengtes en diktes zodat je voor iedere klus de juiste speld kunt vinden. Soms kun je zoeken naar een speld in een hooiberg, maar door de duidelijke omschrijvingen van ons assortiment spelden door te kijken, vind je gegarandeerd het type speld waar je naar op zoek bent. Hier vind je ook speciale spelden voor gordijnen of bankovertrekken. En ook de grootverbruikers zijn we niet vergeten: onze grootverpakkingen zijn voordelig geprijsd.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Doosje Spelden 30 x 0,60mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Doosje met Roestbestendige spelden om af te spelden bij het zelf maken of herstellen van kleding, inclusief speldenkussen.Het deksel van het kunststof bewaardoosje is tegelijkertijd een speldenkussen om de spelden in te prikken tijdens het werk.Mater..
€3,50
Spelden Extra Kort 16 x 0,65 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Korte Roestbestendige spelden voor kantoor- en hobbywerk, bloemisten, vitrages, etalages, collages enzovoort.Spelden van Prym staan alom bekend om hun uitstekende kwaliteit.Door hun slank toelopende punt laten de spelden zich moeiteloos insteken zond..
€4,09
Spelden Messing 26 x 0,65 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Roestvrije spelden voor gordijnen, overhemden, blouses enzovoort.Spelden van Prym staan alom bekend om hun uitstekende kwaliteit.Door hun slank toelopende punt laten de spelden zich moeiteloos insteken zonder de stof te beschadigen. De spelden veren ..
€4,49
Spelden Extra Fijn 30 x 0,50mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Extra Fijne roestbestendige spelden om af te spelden van zijde of satijnen stoffen.Spelden van Prym staan alom bekend om hun uitstekende kwaliteit.Door hun slank toelopende punt laten de spelden zich moeiteloos insteken zonder de stof te beschadigen...
€4,09
Spelden Staal 30 x 0,60 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Roestbestendige spelden om af te spelden bij het zelf maken of herstellen van kleding.Spelden van Prym staan alom bekend om hun uitstekende kwaliteit.Door hun slank toelopende punt laten de spelden zich moeiteloos insteken zonder de stof te beschadig..
€3,20
Spelden Grootverpakking 30 x 0,60 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Voor de grootverbruikers: Grootverpakking met roestbestendige spelden om af te spelden bij het zelf maken of herstellen van kleding.Spelden van Prym staan alom bekend om hun uitstekende kwaliteit.Door hun slank toelopende punt laten de spelden zich m..
€49,95
Spelden Grootverpakking Extra Lang 34 x 0,60 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Voor de grootverbruikers: Grootverpakking met extra lange roestbestendige spelden om af te spelden bij het zelf maken of herstellen van kleding.Spelden van Prym staan alom bekend om hun uitstekende kwaliteit.Door hun slank toelopende punt laten de sp..
€54,95
Spelden Plastic met haak 35 x 1,0 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze plastic spelden worden gebruikt voor gordijnplooien en vitrages.De spelden zijn voorzien van een haak om plooien vast te zetten voor mooi strak geplooide glasgordijnen of vitrages.De verpakking bevat 100 spelden. Materiaal: transparant kunststof..
€2,90
Spelden voor Grand Foulard
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze spelden zijn speciaal ontwikkeld voor het vastspelden van overtrekhoezen voor bijvoorbeeld banken en stoelen.Voorkomt het wegglijden van een te ruime hoes of grand foulard. De roestvrije spelden zijn van messing.Verpakking bevat 10 spelden...
€4,09
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019