Niet deelbare ritsen

Niet deelbare ritsen
Bij een niet deelbare spiraalritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten. Je gebruikt deze rits voor kleding of huishoudtextiel. Denk bijvoorbeeld aan de achterzijde van een jurk, de zijkant van een lange rok of als opening om een binnenkussen in een kussenhoes te schuiven. Hier vind je niet deelbare ritsen in verschillende lengtes en uitvoeringen, in nylon of in metaal, en uiteraard in allerlei kleuren. Wil je een rits onzichtbaar of verdekt inzetten, kies dan voor een zogenaamde blinde rits. De niet-deelbare ritsen hebben meestal een deelbare versie in dezelfde uitvoering. Zo kun je de deelbare rits van je jas aanvullen met dezelfde niet-deelbare rits voor mouwen en zakken.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Rits spiraal kort
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Korte spiraalritssluiting voor broeken en rokken.Bij deze korte spiraalritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten. Je gebruikt deze rits voor de sluiting van een broek of een rok, voor tasjes, etui's, zakken of andere toepassingen, ..
€2,90
Rits spiraal lang
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Niet deelbare spiraalritssluiting voor jurken, rokken, blouses, kussenhoesjes enzovoort.Bij een niet deelbare spiraalritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten. Je gebruikt deze rits voor kleding of huishoudtextiel. Denk bijvoorbeel..
€4,00
Blinde Rits
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Blinde ritssluiting voor jurken, rokken, blouses, kussenhoesjes enzovoort.Bij een Blinde spiraalritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten en wordt de rits onzichtbaar ingezet. Je gebruikt deze rits voor kleding of huishoudtextiel. ..
€4,00
Rits metaal zilver fijn
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Metalen ritssluiting voor een broeken, rokken of zakken.Een stevige metalen ritssluiting in een fijne, zilverkleurige uitvoering. Bij een niet deelbare ritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten. Je gebruikt deze rits voor de sluiti..
€2,90
Rits metaal zilver grof
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Metalen ritssluiting voor een broeken, rokken of zakken.Een stevige metalen ritssluiting in een zilverkleurige uitvoering. Bij een niet deelbare ritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten. Je gebruikt deze rits voor de sluiting van ..
€2,90
Rits metaal goud grof
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Metalen ritssluiting voor een broek.Een stevige metalen ritssluiting voor onder meer spijkerbroeken. Bij een niet deelbare ritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten. Je gebruikt deze goudkleurige rits voor de sluiting van een broek..
€2,90
Rits metaal antiek goud grof
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Metalen ritssluiting voor een broeken, rokken of zakken.Een stevige metalen ritssluiting in antiek goud. Bij een niet deelbare ritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten. Je gebruikt deze rits voor de sluiting van een broek of een r..
€2,90
Rits voor jeans goud fijn
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Metalen ritssluiting voor een spijkerbroek.Een stevige metalen ritssluiting voor je spijkerbroek. Bij een niet deelbare ritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten. Je gebruikt deze rits voor de sluiting van een broek of een rok, voo..
€2,90
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019