Lijm en Kleefmiddel

Lijm en Kleefmiddel
Bij het zelf maken, verstellen of repareren van kleding heb je ook geregeld lijm of kleefmiddel nodig. We hebben een uitgekiend assortiment met textiellijm of tijdelijk kleefmiddel.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Wondertape 6mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym Wonder Tape, transparante, 2-zijdige kleefband, om vast te hechten. 6 mm, 9 meter. Dit tape is speciaal gemaakt om eenvoudig een rits in te zetten. Je plakt de rits vast op de plek waar die moet komen te zitten. Vervolgens naait u de rits vast. ..
€7,49
Kleermakers / Quilters tape
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Dit Tape kunt u gebruiken om rechte lijnen, steekafstanden, zomen en omslagen te markeren. 6mm breed, 9 meter lang. Zelfklevend...
€5,69
Textiellijm Plus
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Textiellijm.Textiellijm gebruik je voor het lijmen van alle soorten stof, leder, rubber, hout, metaal, papier, meerdere soorten plastic, en nog veel meer.Met behulp van textiellijm kun je zelf heel eenvoudig reparaties uitvoeren aan kleding, buitenkl..
€6,50
Lijm voor Leer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Lijm voor Leer.Lijm voor Leer om zelf leer te plakken en te repareren, zoals schoenen, tassen, leren meubels enzovoort.Leer is geen gemakkelijk materiaal om zelf te herstellen. Leer is bijzonder robuust materiaal. Het vernaaien van leer vraagt vaak o..
€7,95
Zoomtape voor Leer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zoomtape voor Leer.Zoomtape voor Leer om snel een zoom aan te brengen in leren kleding, zonder naald en draad.Leer is een prachtig materiaal, zowel voor gebruiksvoorwerpen als tassen en meubilair, maar zeker ook voor kleding. Het vervaardigen van ler..
€5,19
Lijmspray
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Lijm Spray.Lijm Spray voor het verlijmen van textiel en andere materialen die je kunt strijken. Lijm Spray is ideaal voor het verlijmen van stukken stof over een groter oppervlak. Ook ideaal bij Patchwork en Quilting.Dit speciale kleefmiddel voor tex..
€18,95
Lijm Markeerstift
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Lijm Markeerstift, maakt vasthechten van stof op stof mogelijk zonder naald. Deze lijm markeerstift van Prym is duidelijk zichtbaar totdat ze is opgedroogd waardoor je goed overzicht heb van wat je doet.Een handig hulpmiddel bij het naaien is deze li..
€5,19
Lijm Markeerstift Navulling
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Lijm Markeerstift Navulling, maakt vasthechten van stof op stof mogelijk zonder naald. Deze lijm markeerstift navulling van Prym is duidelijk zichtbaar totdat ze is opgedroogd waardoor je goed overzicht heb van wat je doet.Een handig hulpmiddel bij h..
€2,90
Rafelstop
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Rafelstop.Rafelstop van Prym zorgt ervoor dat naden, stofranden en knoopsgaten niet (verder) gaan rafelen.Rafelstop: als je er nog nooit van gehoord hebt, zul je het misschien niet weten dat je het mist. Maar als je eenmaal Rafelstop in huis hebt, ku..
€7,49
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019