• Grote kleding -applicatie  - Strijkplaatje Rode ster

Strijkembleem Rode Ster.

Strijkembleem Rode Ster: Grote opstrijkbare kledingapplicatie

Fournituren: Kledingapplicaties. Een lastige vlek of een winkelhaak in kleding kun je mooi maskeren met een opstrijkbare kledingapplicatie. Deze grote afbeelding van een rode ster kan jij prima gebruiken om een vlek of beschadiging in kleding weg te werken. De afmeting van dit opstrijkbare label is 11 x 11cm. Jij bevestigt de applicatie met behulp van een strijkijzer en eventueel een PERSDOEK. Verkoop per stuk.

Zoek je strijkplaatjes voor kids? Jij kunt kiezen uit diverse modellen. Gebruik jij de applicatie om een groter gat in jeans te bedekken? Bevestig in dat geval aan de binnenkant van de kleding opstrijkbaar reparatiedoek ter versteviging. Zo weet jij zeker dat de broek of het shirt achter het strijkplaatje niet uit kan scheuren.

Applicatie voor kleding.

Een kledingapplicatie gebruik jij om kleding te versieren of op te leuken en is bovendien prima geschikt om een gaatje of vlek te verbergen. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Wel adviseren wij jou om de applicatie voor de zekerheid ook met een paar steekjes vast te naaien, zeker op plekken waar de kleding onder spanning staat.

Gebruiksaanwijzing:

Stel je strijkijzer in op stand 3 voor Katoen. Leg de applicatie op de juiste plek. Vervolgens 25-30 seconden met lichte druk opstrijken. Vervolgens draai je de kleding om en strijkt aan de achterkant nogmaals over dezelfde plek. Even laten afkoelen. Klaar! Zet jij de applicatie voor de zekerheid nog met een paar steekjes vast?

Specificaties:

Kledingapplicatie Rode Ster - Opstrijkbaar. Afmeting: 110 x 110mm. Verkoop per stuk.

Meer keus?

Voor kids heeft Opry meerdere modellen beschikbaar. Gebruik voor het bevestigen van een applicatie altijd een persdoek: deze wordt transparant wanneer jij de doek iets vochtig maakt. Zo zie jij precies wat je doet en blijf jij niet met het strijkijzer aan de kleding plakken. Voor spijkergoed is het verstandig om de achterkant van een gat extra te verstevigen met reparatiedoek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Grote kleding -applicatie - Strijkplaatje Rode ster

  • Merk: Opry
  • Model:34474
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,25


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Jeans reparatiedoekJeans reparatiedoek - Voor repareren van denim en spijkerstofReparatiedoek voor j..

€2,25

AANBIEDING: Applicatie Hello Kitty Label

AANBIEDING: Applicatie Hello Kitty Label

Strijkplaatje Hello Kitty.Strijkplaatje Hello Kitty Label: Kledingapplicatie.Fournituren: Kledingapp..

€2,50 €3,25

Tags: Applicaties, gaatje in jas repareren, kledingapplicaties online, strijkapplicatie, strijkplaatje, embleem, embleempje, plakplaatje, borduursel, borduurplaatje, geborduurd plaatje