• Pluis Tondeuse voor wol - Elektrische pluizenverwijderaar

Oplaadbare wol Tondeuse.

Oplaadbare wol Tondeuse tegen pluisjes van wol.

Fournituren: Scheerapparaat voor wollen pluizen en bolletjes. Een bekend nadeel van het dragen van wollen of gedeeltelijk wollen kleding: wol vervilt. Met dit speciale scheerapparaat voor wol kun jij deze pluisjes en bolletjes (pillen) van jouw wollen items verwijderen. De scheerkoppen scheren de wollen pluisjes af, zodat jouw wollen jas, colbert of vest weer toonbaar is. Na gebruik kun jij de woltondeuse boven de afvalbak leegschudden. Deze woltondeuse is oplaadbaar: zo heb je altijd een goed opgeladen en optimaal functionerend apparaat. Verkoop per stuk.

Voor wat ruigere wol of grove items, zoals bijvoorbeeld een wollen jas of deken, is dit scheerapparaat voor wol ideaal. Voor meer kwetsbare wollen kleding kun jij ook een WOLKAM gebruiken. Check de kleding na het ontvilten ook op kleine gaatjes, die jij kunt stoppen met STOPWOL. Of sier jouw trui of vest op met onze ELLEBOOGSTUKKEN.

Pluisjes op wollen truien.

Wollen kleding is populairder dan ooit. Wol heeft de afgelopen jaren een behoorlijke comeback gemaakt. Wol is goed draagbaar, lekker acryl. Wol heeft één nadeel: het vervilt. Door regelmatig gebruik krijgen wollen truien en vesten op termijn vaak van die lelijke pilletjes, vooral op plekken waar veel wrijving is, zoals op de armen of op de buik. Met een scheerapparaat voor wol, ook wel wol tondeuse genoemd, kun je deze vervilte stukjes gemakkelijk van je gebreide trui of vest verwijderen.

Hoe werkt het pluisjes apparaat?

Laad het wolscheerapparaat eerst op voor het eerste gebruik. Schakel de tondeuse altijd uit tijdens het laden. Leg het gebreide goed op een vaste ondergrond, zoals een tafelblad of het aanrecht. Nu kun jij het wolscheerapparaat aanzetten. De drie roterende mesjes zullen, wanneer jij de ontpiller met lichte druk over de kleding haalt, de pilletjes van de wol snijden, zonder het onderliggende breiwerk te beschadigen. De viltjes worden opgevangen in het reservoir van het apparaat. Na gebruik schud jij dit reservoir leeg boven de vuilnisbak en kun jij de mesjes van het pluisapparaat schoonmaken met behulp van het meegeleverde borsteltje. Voorzien van extra opzetstuk voor zeer fijne wefsels. Volg altijd nauwkeurig de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing en probeer het apparaat altijd eerst uit op een onopvallende plek.

Oplaadbaar scheerapparaat voor wol.

Het scheerapparaat is oplaadbaar. Behalve de woltondeuze ontvang jij een oplaadstekker, een opzetsstuk voor fijne wefsels en een reinigingsborsteltje.

Specificaties:

Materiaal: Metalen scheerblad met 3 roterende messen – Kunststof behulsing met opvangreservoir. Afmeting: 16cm. Inclusief oplaadstekker en borsteltje voor reiniging.

Alternatieven:

Gebruik dit scheerapparaat voor wol vooral voor grof gebreide items, zoals een wollen jas of colbert, wollen dekens of woonkussens. Voor meer delicate kledingstukken kun jij ook een wolkam gebruiken. Kijk jouw wollen kleding direct na op eventuele beginnende gaatjes, die jij gemakkelijk repareert met een draadje stopwol. Wordt de trui dunner op de elleboog? Met een paar elleboogstukken krijgt jouw lievelingstrui of vest een nieuw leven.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Pluis Tondeuse voor wol - Elektrische pluizenverwijderaar

  • Merk: HKM
  • Model:057.891
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €24,95


Gerelateerde producten

Elleboogstukken (per paar) - Kies een kleur

Elleboogstukken (per paar) - Kies een kleur

Elleboogstukken.Elleboogstukken per paar: kies een kleur.Fournituren - Repareren van kleding loont z..

€3,95

Wolkam - Verwijdert vervilting van wol

Wolkam - Verwijdert vervilting van wol

Wolkam.Wolkam: verwijdert pluizen en bolletjes van wollen kleding.Fournituren: Wolkammetje. Met een ..

€4,95

Stopwol Blauw gemeleerd

Stopwol Blauw gemeleerd

Maaswol BlauwMaaswol Blauw - Blauwe stopwol.Sokken stoppen - Stopgaren - Kaartje stopwol van Schoell..

€1,59

Pluis Tondeuse voor wol - EXCL batterijen

Pluis Tondeuse voor wol - EXCL batterijen

Wol Tondeuse.Wol Tondeuse tegen pluisjes van wol.Fournituren: Scheerapparaat voor wollen pluizen en ..

€11,95

Tags: Wolkam, pluiskam, pluizenkam, pluis, pluizen, vervilt, vervilten, ontvilten, vilt verwijderen, viltjes, pilletjes, pluisjes, pluizen, pillen, ontdoen van vilt, wol apparaat, pluisapparaat, woltondeuse, tondeuse wol, tondeuze wol, scheerapparaat wol, wolscheerapparaat