• Schoenveters Elastiek 90cm Zwart

Elastische Veters.

Elastische veters: altijd gestrikte veters.

Met deze elastische veters wordt aan- en uitrekken van je schoenen een stuk eenvoudiger. Eenmaal gestrikt hoef je de strik niet meer los te halen of vast te maken. De veters zijn zo elastisch dat ze mee rekken bij het aan- en uitdoen van je schoenen. Ideaal voor situaties waarin het verwisselen van schoenen wat lastiger is. Denk aan oudere mensen, aan een fysieke beperking of aan schoenen voor kinderen. En wat dacht je van pubers die het liefste hun schoenen zo ‘uitschoppen’? De veters zijn 90cm lang, dus geschikt voor schoenen met 5-7 gaatjes aan elke kant. Kleur: Zwart. Verkoop per paar.

Het gemak van elastieken veters.

Elastische veters worden gebruikt in situaties waarin het aan- en uitrekken van je schoenen wat lastiger is. Kun je tijdelijk je schoenen moeilijk aankrijgen? Heb je steeds hulp nodig of een andere aanleiding, waardoor het strikken van veters lastig is? Met deze elastische schoenveters behoort dat probleem tot het verleden. Zodra je de veters eenmaal goed gestrikt hebt, kun je de strik gewoon vast laten zitten. Wanneer je je schoenen uittrekt, rekt de veter zo mee dat je deze niet hoeft los te halen. Ook het aandoen van de schoenen geeft geen problemen. Door de hoge rek in de veter, krijg je je voet gemakkelijk weer in de schoen, zonder dat je de veters opnieuw hoeft te strikken.

Ronde elastische veter.

De veters zijn mooi rond afgewerkt en voorzien van pinken, zodat de veter niet gaat rafelen en bovendien gemakkelijk door de gaatjes van je schoenen geregen kan worden. Je kunt de elastische veter gebruiken voor schoenen, maar ook voor andere geregen sluitingen, zoals manchetten of lijfjes van strak aansluitende kleding. De schoenveter heeft voldoende rek om je schoenen aan te doen, zonder dat je de veter los hoeft te halen. De veters zijn 3mm dik.

Hoe lang moeten mijn veters zijn?

Om te weten hoelang de schoenveters moeten zijn, tel je het aantal gaatjes in je schoenen aan één kant. Voor 5-7 gaatjes aan iedere kant, dus 10-14 gaatjes in totaal, gebruik je schoenveters van 90cm lang. Je kunt deze schoenveters zowel voor schoenen als voor lage laarsjes gebruiken. De elastische veters zijn ook geschikt voor het gebruik in kunstschaatsen.

Specificaties:

Samenstelling: latex/polyester. Lengte: 90cm. Kleur: Zwart. Verkoop per paar, dus je ontvangt 2 veters.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoenveters Elastiek 90cm Zwart

  • Merk: Bob
  • Model:1675.90.001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,79


Gerelateerde producten

LAATSTE PAAR: Schoenveters dun rond 90cm Zwart - OP=OP

LAATSTE PAAR: Schoenveters dun rond 90cm Zwart - OP=OP

OPRUIMINGOPRUIMING - VETERS NU GOEDKOPERWij ruimen op in onze schoenveters - Dit is een LAATSTE PAAR..

€1,00 €3,70

BUDGETVERSIE: Hoedenelastiek 1,5 mm Zwart - 3 meter

BUDGETVERSIE: Hoedenelastiek 1,5 mm Zwart - 3 meter

Hoedenelastiek ZWART:Hoedenelastiek ZWART: dun koordelastiek, voor hoeden en maskersFournituren - El..

€1,99

AANBIEDING: Rond Elastiek 3 mm Zwart - Per meter

AANBIEDING: Rond Elastiek 3 mm Zwart - Per meter

Rond Koord-elastiek.Rond koord-elastiek wordt gebruikt als tunnelkoord voor kleding, of voor knutsel..

€0,69 €0,99

Tags: Dunne ronde veters, dunne ronde schoenveters, dunne schoenveters, veters, ronde veters, elastische veter, elastische schoenveter, schoenveter, veter, veter elastiek, rekbare veter, veter rekbaar, schoenveter rekbaar, elastisch koord, dunkoord, hoedenelastiek, elastiek veter