Wassen en strijken

Wassen en strijken
Je vind hier dat speciale vlekkenmiddel, of die waszak waar je al zo lang naar op zoek bent. Alles wat met wassen te maken heeft.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Wasborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Wasborstel. Wordt gebruikt om bijvoorbeeld boorden met ossengalzeep te reinigen voor het wassen. Perenhout en zacht varkenshaar. Afmeting: 11,5cm...
€23,95
Stijfselpoeder 2 x 2 zakjes
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Stijfsel.Stijfsel: beschermt en geeft stevigheid.Het toevoegen van stijfsel aan jouw wasgoed, levert je meerdere voordelen op. Het gebruik van stijfsel in de was kan je veel tijd en moeite besparen. We geven het toe: stijfsel klinkt ouderwets en muff..
€10,95
Strijkspray 2 bussen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
2 spraybussen crackfree strijkspray Met crackfree strijkspray strijk je zelfs de meest gekreukte stoffen in een handomdraai glad en veerkachtig, waardoor ze tijdens het dragen langer in model blijven. inhoud per bus 400 ml...
€10,95
Vlekkenduivels
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Dr. Beckmann vlekkenduivels zijn onmisbaar in elk huishouden Er is een vlekkenduivel voor elke vlek Kijk op het vlekkenoverzicht welke vlekkenduivel u nodig hebt Inhoud 50ml. Open het etiket op de achterkant van het flesje voor de gebruiksaanwijzi..
€4,09
Wasnetten 20x25cm 2 stuks
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Waszakjes.Waszakjes: beschermen lingerie in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens het wassen. Dit wasnetje is geweven in een fijnmazig stramien: hierdoor kunnen wasmiddel en water gemakkelijk bij de kleding komen tijdens het..
€6,30
Wasnet voor BH
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Wasnet voor beha.Wasnet voor beha: beschermt een beugel-BH in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens het wassen. Dit wasnetje is geweven in een fijnmazig stramien: hierdoor kunnen wasmiddel en water gemakkelijk bij de kleding..
€5,60
Wasnet wit 28 x 38 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Waszak.Waszak: beschermt fijn wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens het wassen. Het wasnetje is geweven in een fijnmazig stramien: hierdoor kunnen wasmiddel en water gemakkelijk bij de kleding komen tijdens het wa..
€5,30
Wasnet wit 50 x 70 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Waszak.Waszak: beschermt wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens het wassen. Het grote wasnet is geweven in een fijnmazig stramien: hierdoor kunnen wasmiddel en water gemakkelijk bij de kleding komen tijdens het was..
€7,60
Wasnetten set 3 stuks
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Wasnetten.Wasnetten: 3 waszakjes voor fijne kleding in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens het wassen. Deze wasnetjes zijn geweven in een fijnmazig stramien: hierdoor kunnen wasmiddel en water gemakkelijk bij de kleding ko..
€9,95
Strijkplankhoes spanners
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze Prym spanners voor een strijkplankhoes zorgen ervoor dat je strijkplankovertrek altijd strak gespannen zit.Voorkomt valse vouwen in je strijkgoed en geeft meer strijkgemak. En zo'n strijkklusje is meestal niet het leukste karweitje, dus kun je h..
€8,60
Mini Persstrijkijzer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Mini Persstrijkijzer.Mini Persstrijkijzer voor fijn strijkwerk.Met dit praktische mini persstrijkijzer kun je snel en praktisch even wat strijkwerk doen. Het compacte strijkijzer is ideaal als je klein behuisd bent: de mini strijkbout neemt weinig pl..
€34,00
Neerzetvlak voor Mini PersStrijkijzer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Strijkijzer veilig wegzetten.Strijkijzer veilig wegzetten:voor je Prym Mini Strijkijzer.Een siliconen neerzetvlak voor strijkijzer is handig om je strijkijzer veilig weg te zetten tijdens het strijken. Wanneer je bezig bent met strijken, zal je je st..
€6,30
Strijkijzerreiniger
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Vlieseline strijkijzerreiniger voor het reinigen van de onderkant van het strijkijzer, verwijdert vuil en kalk. Strijkbout instellen op wol; staafje over de zool van de strijkbout strijken. Enige seconden laten inwerken en dan met een droge, ruwe doe..
€4,95
Persdoek transparant
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De persdoek wordt transparant als hij nat is, dus u ziet waar u strijkt. De persdoek beschermt tegen glimmen, beschermt de stof, beschermt de strijkbout en strijkt zonder valse plooien. Inhoud: twee doekjes van 60 x 45 cm. Wasbaar op 60°...
€4,50
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020