Teenbeschermers

Teenbeschermers: de oplossing voor likdoorns en blaren

Fournituren voor schoenen - Voetverzorging. Pijnlijke plekken op jouw tenen worden beschermd door een teenringkussen van Deramed. Heb jij last van likdoorns, kleine wondjes, blaren of irritatie door schoeisel? Of gebeurt het in smal toelopende schoenen dat jouw tenen door wrijving of knellen geïrriteerd raken? Door het gebruik van een teenringkussen van Deramed, dat gemaakt met behulp van speciale, huidvriendelijke gel, zullen jouw klachten zeker verminderen. Een 2mm dunne beschermdisc in het teenringkussen beschermt de pijnlijke plek. Dit zorgt niet alleen voor directe verlichting van de pijn, maar geeft de plek tevens de kans om rustig te herstellen, waardoor klachten worden verholpen. Kies de juiste maat in het selectiescherm. Verkoop per paar.

Behalve deze teenbeschermers hebben wij nog meer oplossingen voor pijnlijke voeten. Ken jij onze speciale BIO inlegzolen? Dé oplossing voor vermoeide en pijnlijke voeten.

Teenbeschermers - Hoe werkt het?

Een Deramed teenringkussen is een elastisch teenverbandje, voorzien van een 2mm dunnee ronde geldisc. Deze beschermer is speciaal ontworpen om pijnlijke plekken aan de tenen te beschermen en de pijn te verminderen. Een teenringkussen gebruik je bij pijnlijke plekken of irritatie aan jouw tenen. Meestal wordt de pijn veroorzaakt door een likdoorn of door het dragen van knellende schoenen. Het teenringkussen beschermt de pijnlijke plek en zorgt voor directe verlichting van de pijn.

Teenbeschermers - Welke maat moet ik kiezen?

De teen beschermer is leverbaar in drie maten: small, medium en large. Kies de juiste maat in het selectiescherm. Small is voor de kleinste tenen - Medium is voor de middelste tenen - Largeis geschikt voor jouw grote teen. Spoel de teenbeschermers na gebruik af onder lauwwarm water. Na elke wasbeurt laat jij de teenbeschermers drogen met een klein beetje talkpoeder. Berg de teenbeschermers pas op als ze goed droog zijn voor een optimale levensduur van het product.

Specificaties:

Samenstelling: Deramed Fresco Gel Teenringkussen. Kies de juiste maat in het selectiescherm. Verkoop per paar.

Meer voor zere voeten:

Behalve dit product hebben wij nog meer ondersteuning en oplossingen voor pijnlijke voeten. Zoals ons Bio Voetbed Inlegzool bijvoorbeeld.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Teenringkussen - Kies een maat

  • Merk: Deramed
  • Model:7808354104
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Halfronde Teenbeschermer - Kies een maat

Halfronde Teenbeschermer - Kies een maat

TeenbeschermersTeenbeschermers: de oplossing voor pijnlijke tenenFournituren voor schoenen - Voetver..

€6,95

GOEDKOOP: Bio Voetbed - Inlegzool

GOEDKOOP: Bio Voetbed - Inlegzool

Inlegzool – Steunzool.Inlegzool – Steunzool: comfortabel voetbed met schokdemping.Fournituren – OPRU..

€19,95

Dekkende Schoencrème - Kies een kleur

Dekkende Schoencrème - Kies een kleur

Schoencrème zonder oplosmiddel Schoencrème zonder oplosmiddel – voor kleur, verzorging en glansFourn..

€6,95

Tags: Teenringkussen, teenbeschermer, teenringkap, teenring, teenkussen, teenbeschermer, fresco, deramed, shoeboys