Rolmes 28mm

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=117
Levertijd: Op Voorraad
€14,00
Aantal:

Rolmes.

Rolmes voor het snijden van stof: ideaal als je veel werkt met verschillende stoffen en patronen.

Een rolmes is ideaal als je veel werkt met verschillende lapjes en formaten stof. Denk bijvoorbeeld aan het herhaaldelijk snijden van patronen of het werken met veel verschillende afmetingen stof. Naai je veel kleding of maak je graag een quilt, dan is een rolmes echt een waardevolle aanvulling op je materiaal. Je snijdt niet alleen sneller dan je knipt, het resultaat is ook gelijkmatiger en je maakt strakkere lijnen.

De rolmessen van Clover zijn van zeer goede, Japanse kwaliteit. Dit rolmes heeft een doorsnede van 28mm, speciaal voor het fijne en meer gedetailleerde werk. Voor standaard werk en afmetingen is ook een model van 45mm beschikbaar. Uiteraard leveren we ook de reservemessen om je mes te kunnen vervangen als het bot wordt.

Het rolmes is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. De handgreep is ergonomisch ontwikkeld, met een zogenaamde easy grip die perfect in je hand past. Zo snijdt je precies en zorgvuldig. Door het mes respectievelijk strakker of juist losser te draaien, draait het mes sneller of langzamer. Je kunt zowel recht als vanuit een hoek snijden, net wat op dat moment het beste uitkomt.

Als je stof gaat snijden met een rolmes, is een goede snijmat onmisbaar. Een snijmat is zo ontwikkeld dat ze zacht genoeg is om het mes te beschermen en stevig genoeg om te diepe insnijdingen te verhinderen. Zo bereik je een optimaal resultaat zonder de ondergrond waar je op werkt te beschadigen. Bovendien blijft het mes lekker lang scherp en hoef je dit niet steeds te vervangen. De snijmat van Prym is opvouwbaar, dus gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Omdat de snijmat ook in opgevouwen toestand te gebruiken is, kun je deze ook gebruiken als je kleine stukjes stof wilt snijden of wat minder werkruimte tot je beschikking hebt.

TIP: bestel direct een verpakking met een reservemes mee, voor in je voorraad. Zo grijp je nooit mis als je mes bot begint te worden.

Prijs per stuk. Afmeting mes: 28mmø.

LET OP: het rolmes is zeer scherp, volg dus altijd zorgvuldig de aanwijzingen op de verpakking wanneer je het mes wilt vervangen. Indien je dit nauwgezet volgt, loop je geen enkel risico om jezelf te bezeren.

©Bink Fournituren 2012-2020