• Reserve Rolmes 60 mm - Japanse A kwaliteit

Rolmes Reservemes - Extra groot.

Rolmes Reservemes - Extra groot: om je mes te vervangen als het bot wordt.

Fournituren - Scharen en messen: Een rolmes is ideaal als je veel werkt met verschillende lapjes en formaten stof. Denk bijvoorbeeld aan het herhaaldelijk snijden van patronen of het werken met veel verschillende afmetingen stof. Naai je veel kleding of maak je graag een quilt, dan is een rolmes echt een waardevolle aanvulling op je materiaal. Je snijdt niet alleen sneller dan je knipt, het resultaat is ook gelijkmatiger en je maakt strakkere lijnen. De rolmessen van Clover zijn van zeer goede, Japanse kwaliteit. Dit reservemes heeft een doorsnede van 60mm, geschikt voor het grovere snijwerk. Verkoop per stuk.

Speciaal voor het fijne en meer gedetailleerde werk is er ook een kleiner model beschikbaar, met een doorsnede van 28mm. Daarnaast bestaat er een standaard versie van 45mmØ.

Instructies voor het gebruik van een rolmes:

Door het mes respectievelijk strakker of juist losser te draaien, draait het mes sneller of langzamer. Je kunt zowel recht als vanuit een hoek snijden, net wat op dat moment het beste uitkomt. Als je stof gaat snijden met een rolmes, is een goede snijmat onmisbaar.

Stof snijden met een rolmes - Gebruik een snijmat

Een snijmat is zo ontwikkeld dat ze zacht genoeg is om het mes te beschermen en stevig genoeg om te diepe insnijdingen te verhinderen. Zo bereik je een optimaal resultaat zonder de ondergrond waar je op werkt te beschadigen. Bovendien blijft het mes lekker lang scherp en hoef je dit niet steeds te vervangen. De snijmat van Prym is opvouwbaar, dus gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Omdat de snijmat ook in opgevouwen toestand te gebruiken is, kun je deze ook gebruiken als je kleine stukjes stof wilt snijden of wat minder werkruimte tot je beschikking hebt.

Specificaties:

Reservemes voor een rolmes voor stof. Universele maatvoering, dus ook geschikt voor een rolmes van Olfa of Prym. Afmeting mes: 60mmø. Verkoop per stuk.

LET OP:

Het rolmes is zeer scherp, volg dus altijd zorgvuldig de aanwijzingen op de verpakking wanneer je het mes wilt vervangen. Indien je dit nauwgezet volgt, loop je geen enkel risico om jezelf te bezeren. Je ontvangt het reservemes in een speciale kunststof huls om ongelukken te voorkomen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Reserve Rolmes 60 mm - Japanse A kwaliteit

  • Merk: Clover
  • Model:7510
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €11,25


Gerelateerde producten

Reserve Rolmes 45 mm - Japanse A kwaliteit

Reserve Rolmes 45 mm - Japanse A kwaliteit

Rolmes Reservemes Rolmes Reservemes - Om je stofmes te vervangen als het bot wordt.Fournituren - Sch..

€6,50

Reserve Rolmessen 28mm 2 stuks - Japanse A kwaliteit

Reserve Rolmessen 28mm 2 stuks - Japanse A kwaliteit

Rolmes Reservemesjes klein modelRolmes Reservemesjes klein model - Om je stofmes te vervangen als he..

€7,95

Universele Omnigrid liniaal 3x30cm

Universele Omnigrid liniaal 3x30cm

Patchwork-Liniaal.Patchwork-Liniaal van Prym, uitgevoerd met centimeterschaal. Bij het maken van een..

€13,50

Onderlegger voor rolmes - VOORDELIGE Snijmat 45 x 60cm

Onderlegger voor rolmes - VOORDELIGE Snijmat 45 x 60cm

Snijmat A2Snijmat A2 Opvouwbaar – Onderlegger om stof te snijdenFournituren – Stof snijden met rolme..

€29,95

Tags: rolmes, Rolmes kopen, rolmes bestellen, Rolmes online, snijmes, Clover, Clover rolmes, Clover rotary cutter, quilten, quiltmes, mes voor stof, pizzames, pizzaroller, reserve rolmes, vervangmes, rolmes vervangen, rolmes bot, snijmes bot, stofmes bot, snijmat, stofmat, onderlegger, onderlegger voor rolmes