• Speen Klem Pink

Speenclip.

Speenclip: een handige clip voor een speen.

Een speen is ideaal: je baby sabbelt er graag op en is afgeleid. Maar het laatste dat je wilt, is dat die speen op de vloer valt. Hygiëne boven alles! Met deze superhandige speenclip kun je dit probleem voor eens en altijd de wereld uithelpen. In combinatie met een stuk gekleurd elastiek van 10mm breed maak je in een handomdraai een vrolijk gekleurd speenkoord. Zowel de speenklem als het color elastiek zijn in diverse vrolijke kleurtjes leverbaar. Snel bestellen dus! Je ontvangt 1 speenklem met een stevige sluiting en geschikt voor elastiek of plat band van 1cm breed. Kleur: Pink.

Nooit meer een speen op de grond!

Maak je eigen speenkoord! Met behulp van deze handige speenklem en een stuk plat lint of band maak je in een oogomdraai een vrolijk speenkoord. Maak het koord groot genoeg dat het ruim om de hals past. Of gebruik een zacht en soepel elastiek, dan kun je het zelfgemaakte speenkoord een stuk handiger om de nek hangen. De speenclip is gemaakt van hout en afgelakt met een kleurtje. De bovenkant van de speenclip is geschikt voor plat band, koord of plat elastiek. Houd er in de keus van je (elastische) band rekening mee dat de opening voor het koord of band 1 cm breed is: je kunt er dus band voor gebruiken van niet meer dan 1cm breed.

Hoe maak je een speenkoord?

Dit kan echt iedereen! Meet een stuk band of elastiek af op de gewenste lengte. Zoals je kunt zien op de afbeelding kun je het band of elastiek door de bovenkant van de speen clip halen. Vouw beide zijden van het koord of elastiek een klein stukje om, zodat ze zijn afgewerkt en niet gaan rafelen. Nu stik je de twee delen plat op elkaar. Je koord is klaar en je kunt het direct om de nek doen. Leuk, toch? Ook leuk als zelfgemaakt kraamcadeautje!

Specificaties:

Materiaal: Gelakt Hout. Grootte: 3 cm Ø. Geschikt voor band/elastiek van niet meer dan 1 cm breed. Breedte klem: 1cm.

Kleur: Pink. In diverse kleuren leverbaar. Combineer met gekleurd band of elastiek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Speen Klem Pink

  • Merk: Opry
  • Model:60834-9
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,59


Gerelateerde producten

Color Elastiek 10mm PINK  - 3 meter op kaart

Color Elastiek 10mm PINK - 3 meter op kaart

Gekleurd Elastiek.Gekleurd Elastiek. 3 meter elastiek, 10mm breed.Color elastiek kopen? Dit gekleurd..

€1,99

Speen Klem Wit

Speen Klem Wit

Speenclip.Speenclip: handige klem om een fopspeen mee om de nek te hangen.Een fopspeen is ideaal: je..

€1,59

Speen Klem Babyroze

Speen Klem Babyroze

Speenclip.Speenclip: handige clip voor fopspeen.Een speen is zo ideaal: je baby sabbelt er graag op ..

€1,59

Speen Klem Rood

Speen Klem Rood

Speenclip.Speenclip: klem voor speen met klikmechanisme.Een fopspeen is geweldig: je baby sabbelt er..

€1,59

Tags: clip voor speen, clip voor fopspeen, speenklem, speen klem, speen clip, clip voor speen, klem voor speen, speenkoord, zelfgemaakt speenkoord, zelf speenkoord maken, speenkoord zelf maken, maak je eigen speenkoord, speenklemmetje, speenclipje