• Speen Klem Babyblauw

Speenclip.

Speenclip: handige klem voor fopspeen.

Een speen is ideaal: je baby sabbelt er graag op en is afgeleid. Maar het laatste wat je wilt, is dat de speen steeds weer op de grond valt. Hygiëne boven alles, of niet? Met deze handige speenklem kun je dit probleem voor eens en voor altijd de wereld uithelpen. In combinatie met een stuk gekleurd elastiek van 10mm breed maak je in een handomdraai een vrolijk gekleurd speenkoord. Zowel de speenclip als het gekleurde elastiek zijn in diverse kleurtjes leverbaar. Snel bestellen dus en aan de slag! Je ontvangt 1 speenklem met een stevige sluiting en geschikt voor elastiek of plat band van 1cm breed. Kleur: Baby Blauw.

Nooit meer een speen op de grond!

Maak je eigen speenkoord! Met behulp van deze handige speenklem en een stuk plat lint of band maak je in een oogomdraai een vrolijk speenkoord. Maak het koord groot genoeg dat het ruim om de hals past. Of gebruik een zacht en soepel elastiek, dan kun je het zelfgemaakte speenkoord een stuk handiger om de nek hangen. De speenclip is gemaakt van hout en afgelakt met een kleurtje. De bovenkant van de speenclip is geschikt voor plat band, koord of plat elastiek. Houd er in de keus van je (elastische) band rekening mee dat de opening voor het koord of band 1 cm breed is: je kunt er dus band voor gebruiken van niet meer dan 1cm breed.

Hoe maak je een speenkoord?

Dit kan echt iedereen! Meet een stuk band of elastiek af op de gewenste lengte. Zoals je kunt zien op de afbeelding kun je het band of elastiek door de bovenkant van de speen clip halen. Vouw beide zijden van het koord of elastiek een klein stukje om, zodat ze zijn afgewerkt en niet gaan rafelen. Nu stik je de twee delen plat op elkaar. Je koord is klaar en je kunt het direct om de nek doen. Leuk, toch? Ook leuk als zelfgemaakt kraamcadeautje!

Specificaties:

Materiaal: Gelakt Hout. Grootte: 3 cm Ø. Geschikt voor band/elastiek van niet meer dan 1 cm breed. Breedte klem: 1cm.

Kleur: Baby Blauw. In diverse kleuren leverbaar. Combineer met gekleurd band of elastiek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Speen Klem Babyblauw

  • Merk: Opry
  • Model:60834-2
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,59


Gerelateerde producten

Color Elastiek 10mm Babyblauw  - 3 meter op kaart

Color Elastiek 10mm Babyblauw - 3 meter op kaart

Gekleurd Elastiek.Gekleurd Elastiek. 3 meter elastiek, 10mm breed.Wil je gekleurd elastiek kopen? Di..

€1,99

Color Elastiek 10mm Blauw  - 3 meter op kaart

Color Elastiek 10mm Blauw - 3 meter op kaart

Gekleurd Elastiek.Gekleurd Elastiek. 3 meter elastiek, 10mm breed.Gekleurd elastiek kopen? Dit vroli..

€1,99

Speen Klem Oranje

Speen Klem Oranje

Speenclip.Speenclip: handige klem voor speen.Een fopspeen is onmisbaar: je baby sabbelt er graag op ..

€1,59

Speen Klem Rood

Speen Klem Rood

Speenclip.Speenclip: klem voor speen met klikmechanisme.Een fopspeen is geweldig: je baby sabbelt er..

€1,59

Tags: clip voor speen, clip voor fopspeen, speenklem, speen klem, speen clip, clip voor speen, klem voor speen, speenkoord, zelfgemaakt speenkoord, zelf speenkoord maken, speenkoord zelf maken, maak je eigen speenkoord, speenklemmetje, speenclipje