Broekstootband.

Broekstootband is een stevige band die je gebruikt voor een betere vorm en bescherming van de onderste rand van een broek of pantalon.

Broekstootband is een polyester bandje, ietwat stug maar soepel, dat bedoeld is ter versteviging van de onderkant van een broekspijp. Broekstootband wordt op of in de zoom van de broekspijp verwerkt. Door het band valt de broekspijp beter: ze blijft mooi gevormd. Bovendien geeft het band extra bescherming aan de onderzoom, waardoor beschadigingen en rafels worden voorkomen. Als je een mooie scherpe vouw in de broekspijp van een pantalon wilt persen, wordt dit door het gebruik van broekstootband niet alleen gemakkelijker: de vouw valt er door het band ook mooi scherp in. Broekstootband wordt voornamelijk gebruikt in herenpantalons, maar je verwerkt het net zo gemakkelijk in een kinderbroekje of nette damesbroek.

Materiaal: 100% polyester. Breedte: 15 mm. Leverbaar in 6 gedekte kleuren, die goed te combineren zijn. Maak je keus in het selectiescherm en de bijbehorende foto verschijnt, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

Het broekstootband wordt per meter geleverd. Bestel je 1, dan ontvang je dus 1 meter band; bestel je 2=2 meter enzovoort.

TIP: je kunt broekstootband ook goed gebruiken voor andere verwerking. Je maakt er ook schouderbandjes van, lusjes om thee- of handdoeken op te hangen. Bovendien kun je broekstootband goed gebruiken om naden te verstevigen. Naai je broekstootband mee in een zijzoom, dan zal die bestand zijn tegen extreme belasting.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Broekstootband - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:017-473
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,75


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Tags: Broekstootband, band voor broekspijp, broekenband, broekzoomband, broekband, band voor broekzoom, band voor zoom, zoomband, ribslint, ribsband, ripslint, ripsband, polyester band, keperband, bandje, schouderbandje, naadband, naadversteviging, versteviging, pasvorm, lint, lintje, koord, plat band