• Breitas Polkadots - Handwerktas voor breiwerk en breinaalden

Handwerktas.

Handwerktas voor breiwerk of haakwerk.

Breitas kopen? Zoek je een lekkere ruime tas om jouw breiwerk of haakwerk in op te bergen? Deze handwerktas van Prym is geschikt voor het opbergen van al jouw handwerkprojecten. De tas heeft aan de zijkant een mooie ruim vak, dat breed genoeg is om ook jouw breinaalden in op te bergen. Bovendien is de breitas aan beide zijkanten voorzien van een metalen ring. Hierdoor kun je je brei- of haakgaren in de tas laten zitten; je laat de draad van de bol uit de tas hangen en kunt op die manier aan de slag, zonder dat de bol wol of katoen op de grond hoeft te liggen. Zowel de bovenzijde van de haaktas, als het zijvak zijn voorzien van een stevige rits. De tas heeft 2 hengsels, zodat je deze gemakkelijk kunt verplaatsen of meenemen om te haken of te breien in de trein bijvoorbeeld. Afmeting: 44 x 14 x 17cm. Verkoop per stuk.

Direct wat brei-accessoires mee bestellen, die je in je nieuwe handwerktas kunt bewaren? De handwerkaccessoires kun je zowel voor je breiwerk als voor je haakwerk gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van puntbeschermers? Die zorgen ervoor dat je werk niet van de naald glijdt als je het even aan de kant hebt gelegd. Heb je nog breinaalden liggen, waarvan je de maat niet meer weet? Met de breinaaldenmeter kun je zowel haaknaalden als breinaalden opmeten. Ken je onze duurzame breinaalden en duurzame haaknaalden al? Deze houten naalden zijn met de hand geverfd met natuurlijke verfstoffen en gemaakt van duurzaam esdoornhout.

Opgeruimd staat netjes!

Een breitas gebruik je om je haak- of breiwerk in op te bergen. Zo blijft je werk stofvrij en schoon en kan er niets gebeuren waardoor de steken van je naald glijden. De tas is lekker ruim, dus je handwerkproject past er gemakkelijk in. In het ruime zijvak kun je meerdere sets brei- en haaknaalden kwijt, zodat je alles bij de hand hebt. Aan de andere zijkant heb je binnenin twee steekvakken voor kleine accessoires. De tas is volledig gevoerd. Zowel de bovenkant van de tas als het ruime zijvak sluit je met een stevige rits. De tas heeft hengsels, zodat je deze gemakkelijk ergens mee naar toeneemt.

Handige ring voor de draad.

Het fijne van deze breitas van Prym, is dat je er ook tijdens het breien en haken zelf iets aan hebt. Doordat de tas aan beide zijkanten is voorzien van een metalen ring, kun je de bol wol of katoen in de tas laten zitten tijdens het werk. De draad van de bol hangt uit de tas en door steeds een stukje aan de draad te trekken, kun je rustig door werken zonder dat de kat er met jouw bolletje vandoor gaat. Ook ideaal voor als je in de trein wilt breien of haken!

Specificaties:

Samenstelling: Katoen/polyester. Afmeting: 44x14x17cm. Dessin: Polkadot, zwart/wit/rood. Gevoerd. Verkoop per stuk.

Direct meebestellen?

Bestel direct wat handige accessoires mee om je nieuwe breitas mee te vullen. Zoals puntbeschermers bijvoorbeeld: die beschermen de punten van je brei- en haaknaalden en voorkomen dat het werk van de naald glijdt als het aan de kant ligt. Met een breinaaldenmeter meet je snel naalden op, waarvan je niet weet hoe dik ze zijn. Met trots stellen we jou voor aan onze collectie duurzame brei- en haaknaalden. De naalden zijn met plantaardige stoffen en met de hand geverfd en vervaardigd van duurzaam verkregen Esdoornhout. Verkrijgbaar in diverse diktes.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Breitas Polkadots - Handwerktas voor breiwerk en breinaalden

  • Merk: Prym
  • Model:612211
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €39,95


Gerelateerde producten

Punten Beschermer - Voor breinaalden 8-10

Punten Beschermer - Voor breinaalden 8-10

PuntbeschermersPuntbeschermers - Bescherming voor breinaalden en stekenFournituren voor handwerken -..

€1,99

Diktemeter voor brei- en haaknaalden - Met vergrootglas en rijenteller

Diktemeter voor brei- en haaknaalden - Met vergrootglas en rijenteller

Naald DiktemeterNaald Diktemeter - Om snel de maat op te meten van brei- en haaknaalden.Fournituren ..

€4,95

2 paar Puntbeschermers - Voor breinaalden 2-5

2 paar Puntbeschermers - Voor breinaalden 2-5

PuntbeschermersPuntbeschermers - Bescherming voor breinaalden en stekenFournituren voor handwerken -..

€2,95

Tunische Haaknaald - Kies een maat

Tunische Haaknaald - Kies een maat

Tunisch haken.Tunisch haken - Tunische Haaknaald Aluminium voor fijn tot medium haakgaren.Fourniture..

€4,95

Tags: Breitas, handwerktas, haaktas, tas voor haakwerk, tas voor handwerk, tas voor breiwerk, breiwerk opbergen, breisel opbergen, breinaalden opbergen, breiwerk meenemen, breien in de trein, garenhouder, garen afwikkelen, tas voor breiwol