• GOEDKOOP borduurpakket - Boeddha Mandala (excl. RING)

Goedkoop Borduurpakket Boedha

Goedkoop Borduurpakket Boedha met telpatroon, stof en DMC borduurgaren

Borduren: een compleet borduurpakket met telpatroon. Wil jij wel eens iets anders borduren dan het standaard borduurpatroon van bloemen, vlinders of dieren? Pako heeft een mooie serie borduurpakketten met Aziatische afbeeldingen, waar dit model met mandala er één van is. Een borduurpakket van Pako bevat alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: het borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met DMC borduurgaren. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 22cmØ. Model: Boudha Mandala.

De borduurring die je op de afbeelding ziet, is NIET inbegrepen, maar kan jij LOS bestellen. Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met Oosterse afbeelding

Hoe vind jij deze mooi gekleurde afbeelding van een Boedha met mandala? De NL borduurpakketten van Pako zijn altijd scherp geprijsd. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Compleet borduurpakket

In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde DMC borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakketinbegrepen. EXCLUSIEF borduurring. Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Boeddha Mandala. Afmeting: 22cmØ. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek.

Meer keus:

We hebben nog meer goedkope telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. Bestel je ook een borduurring mee? Dat is makkelijk om te borduren en daarna te gebruiken om jouw Boedha op te hangen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP borduurpakket - Boeddha Mandala (excl. RING)

  • Merk: Pako
  • Model:212360
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €11,95
  • €9,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

Borduurpakket - Boekenlegger Boeddha

Borduurpakket - Boekenlegger Boeddha

Om te borduren: Boekenlegger BoedhaOm te borduren: Boekenlegger Boedha – Bladwijzer inclusief borduu..

€9,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual I

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual I

Voordelig BorduurpakketVoordelig Borduurpakket - laaggeprijsd compleet borduurpakketBorduren: dit co..

€7,80

Tags: Panna borduurpakket Spiritual, spiritueel, Chi