• Borduurstof Linnen Aida 14 count - 38 x 45cm OP=OP

Borduurstof Linnen Aida.

Borduurstof Linnen Aida : voor het eerst borduren op linnen.

Borduren: Kennismaken met borduren op linnen. Borduur jij nog niet zo lang, maar wil jij een keer borduren op linnen in plaats van op katoen? Het borduren op linnen is over het algemeen lastiger dan het borduren op Aida borduurstof, omdat de stof veel onregelmatiger is. Met deze speciale borduurstof van DMC borduur jij op de karakteristieke linnen structuur, maar dan wel met een regelmatig geweven ruit. Zo maak jij op een eenvoudige manier kennis met borduren op linnen. Jij ontvangt een stukje Linnen Aida stof van 38,1 x 45,7cm.

LET OP: dit product gaat uit het assortiment - Nog 1 LAATSTE VERPAKKING leverbaar

Is deze coupage te klein voor jouw doel? Bestel dan de grotere versie. Toch liever borduren op ‘echt’ linnen? Ook dat kun jij in een coupage bestellen. Borduur op linnen altijd met een borduurring: dat maakt het een stuk eenvoudiger. En hoe vind jij die handige draaddoorsteker voor borduurgaren?

Linnen borduurstof.

Deze speciale borduurstof van DMC bevat een gedeelte linnen en heeft de karakteristieke uitstraling en kleur van borduurlinnen. Alleen dan wel in de bekende Aida-structuur: een regelmatig weergegeven ruit, om makkelijk te kunnen tellen en borduren. Zo maak jij eenvoudig kennis met het werken op borduurlinnen, zonder dat jij het direct heel moeilijk maakt voor jezelf.

Stukje borduurstof.

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je nog niet heel veel ervaring hebt met borduren of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, is het makkelijker om je telpatroon op de stof over te nemen. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren. En door het percentage linnen en de duidelijke linnen ‘look’ , krijgt jouw borduurwerk een mooie, natuurlijke uitstraling.

5,5 kruisje per centimeter – 14 count

Borduurstof wordt gespecificeerd in de grootte van het aantal kruisjes dat je op een centimeter, of in de Engelse maat op een inch, kunt borduren. Op deze Aida borduurstof van DMC kun je 5,5 kruisje per centimeter borduren of 14 kruisjes op een inch. De officiële benaming is dan ook Aïda 14 count (= 5,5 st/cm).

Specificaties:

Samenstelling: 40% katoen, 36% viscose, 24% linnen. Kleur: Naturel.

Je ontvangt een stukje borduurstof met een afmeting van 38,1 x 45,7cm. Wasbaar tot 30°.

Meer keuze:

Linnen Aida stof is ook verkrijgbaar in een grotere afmeting. Toch liever 100% linnen? Bestel dan een linnen coupage. Een borduurring en een draaddoorsteker voor borduurgaren gaan jou helpen bij het borduren.

Nog borduurgaren nodig?

  • 1. HIER kies jij jouw kleuren DMC borduurgaren
  • 2. Een mooi glanzend draadje als accent bestel jij HIER
  • 3. En DIT is een voordeelsetje met maar liefst 20 kleurtjes borduurgaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurstof Linnen Aida 14 count - 38 x 45cm OP=OP

  • Merk: DMC
  • Model:LC257BX
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Fixit-Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, m..

€5,50

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, linnen borduurstof, linnen aida, aida linnen, linnen voor beginners, borduren voor beginners