• Borduren voor Beginners - Borduurpakket Giraffe

My first embroidery.

My first embroidery: Eenvoudig borduurpakket Giraffe.

Borduren voor beginners. Wil jij leren borduren? Of ga jij het borduren aan één van jouw (klein)kinderen leren? Deze enthousiaste giraffe is een gemakkelijk en overzichtelijk borduurpakket om te kunnen starten met deze leuke hobby. In het borduurpakket vind jij alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen. Het borduurgaren, de borduurstof en de borduurnaald zijn inbegrepen, evenals een duidelijke NL instructie. Het patroon is op de stof voorbedrukt: gemakkelijker wordt het niet! De kruisjes borduur je met borduurgaren van 100% katoen - het garen hoeft niet gesplitst te worden. Zo maak je spelenderwijs kennis met zowel het lezen van een borduurpatroon, als het borduren van een afbeelding. En omdat het niet al te grote afbeelding betreft, heb je supersnel resultaat! Afmeting: 10,5 x 10,5 cm. Zeer eenvoudig - vanaf 6 jaar. Verkoop per stuk.

In het pakketje vind je het benodigde garen om deze afbeelding te kunnen maken. Wil jij deze giraffe nog een keer borduren? In onze voordeelverpakking met 20 kleuren borduurgaren vind jij alle kleuren die je nodig hebt. Om het borduurgaren en je borduurspullen te bewaren, verkopen wij een handige organizer voor borduurgaren en een houten garenhouder om jouw draadjes te bewaren. Ook handig: een klein, voordelig borduurschaartje om de draadjes op maat en mee af te knippen!

Starten met borduren.

Borduren is een heerlijk ontspannend tijdverdrijf. Als jouw pakket niet te groot is, neem je het ook gemakkelijk mee voor onderweg. Ook veel kinderen vinden borduren erg leuk. Zij maken kennis met geconcentreerd werken, het volgen van een patroon en het werken met stof en garen. Bovendien is de herhaalde beweging van het borduren van kruisjes erg goed voor het ontwikkelen van de fijne motoriek.

Alles dat je nodig hebt.

Deze leuke pakketjes van Orchidea bevatten alles dat je nodig hebt om kennis te maken met borduren. Het borduurgaren, het borduurstramien en een speciale borduurnaald zijn inbegrepen in de verpakking. Daarnaast bevat dit kleine borduurpakketje een duidelijk Nederlandstalige instructie. Het borduurpatroon is op het stramien voorbedrukt. Je kunt dus direct aan de slag!

Specificaties:

Materiaal: Borduurgaren en voorbedrukte borduurstof 100% katoen. Stalen borduurnaald. NL instructie inbegrepen. Dit eenvoudige borduurpakket is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De smaak te pakken?

Ben jij van plan om vaker te gaan borduren? Voor het bewaren van jouw borduurgarens komt een handige kunststof organizer goed van pas. De draden waar je mee werkt, kun je bewaren met behulp van de houten garenhouder. Een borduurschaartje gebruik je voor het afknippen van het garen. En in onze voordeelset met borduurgaren vind jij 20 kleurtjes voor jouw volgende project!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduren voor Beginners - Borduurpakket Giraffe

  • Merk: Orchidea
  • Model:6722
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Schaar 11,5cm Borduurschaar

Schaar 11,5cm Borduurschaar

Voordelig borduurschaartje van Pony.Een prima schaar voor allerlei draad of om draadjes af te knippe..

€3,95

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€8,96

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

Borduurgaren sorteren met garenhouderBorduurgaren sorteren met garenhouder van houtBorduurgaren bewa..

€2,50

BUDGETPRIJS: 20 kleuren borduurgaren

BUDGETPRIJS: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.Vriendschapsbandjes ..

€7,50

Tags: Borduren, borduurpakket, borduren voor beginners, borduren vanaf 7 jaar, leren borduren, starten met borduren, borduren beginners, kennismaken met borduren, borduurles, borduren voor kids, borduren voor kinderen, voorbedrukt, voorbedrukt borduurpakket, no count stitch