Breed biaisband.

Breed biaisband 30mm: Kies je kleur - Prijs per meter.

Fournituren: Garen en band - Biaisband kopen? Biaisband, dat ook wel biasband, biesband of afzetband wordt genoemd is een ideaal hulpmiddel om zomen en randen af te werken. Bovendien kun je met biaisband ook prima naden verstevigen of verbergen. Biaisband is schuin geknipt band. Hierdoor kun je er ook prima ronde randen mee afwerken. Dit extra brede biaisband is 30mm breed, dus geeft een fijne, subtiele afwerking. Het biaisband is van 100% katoen en verkrijgbaar in diverse kleuren. Verkoop per meter, dus je kunt precies bestellen wat je nodig hebt.

Zit jouw kleur er niet bij? Kijk dan bij de SMALLERE variant van 20mm breed: daar hebben we nog meer kleuren beschikbaar!

De voordelen van biaisband.

Biaisband gebruik je voor het afwerken van zomen, randen en kanten. Door het gebruik van biaisband wordt je zoom afgewerkt en steviger. Omdat biaisband een schuin geknipt bandje is, kun je het ook goed gebruiken voor de afwerking van ronde delen, zoals een hals of een mouwgat. Naast het afwerken of verstevigen van kleding, kun je dit extra brede biaisband ook goed gebruiken voor de afwerking of versiering van tafelkleden, beddengoed en handdoeken.

Naaigaren van katoen.

De zijkanten van het biaisband zijn omgestreken. Hierdoor kun je het band eenvoudig om de rand of zoom heenvouwen en vaststikken. Biaisband is van 100% katoen. Houd dus rekening met een bepaalde krimp. Indien je biaisband gebruikt voor het afwerken van katoenen stof is dit geen probleem. Wil je het gebruiken om een synthetische stof af te werken: houd er dan rekening mee dat het band wel zal krimpen, maar de stof niet. Om trekkende naden of randen te voorkomen, kun je dus het beste het band eerst wassen voordat je het verwerkt. Je kunt biaisband vastnaaien met synthetisch ALLESNAAIGAREN of met naaigaren van KATOEN.

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen.Mat oppervlak. Breedte: 20mm. Ook verkrijgbaar in reguliere of extra smalle variant, namelijk 20mm en 12mm. Verkoop per meter. Bestel je 1, dan krijg je 1 meter, 2 is 2 meter, enzovoort. Maximale lengte aan 1 stuk: 20 meter

Kies jouw kleur.

Via het selectiescherm kan jij alle kleuren bekijken. Zit jouw kleur er toch niet bij? Kijk dan bij biaisband 20mm: daar hebben we nog meer kleuren beschikbaar!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Biaisband Katoen 30mm, per meter - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:635.30
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,99


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Biaisband Katoen 20mm, per meter - Kies een kleur

Biaisband Katoen 20mm, per meter - Kies een kleur

Biaisband.Biaisband 20mm: Kies je kleur - Prijs per meter.Fournituren: Garen en band - Biaisband kop..

€0,75

Gütermann Naaigaren katoen - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren katoen - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€2,85

Biaisband Katoen 12 mm, per meter  - Kies een kleur

Biaisband Katoen 12 mm, per meter - Kies een kleur

Smal biaisband.Smal biaisband 12 mm: Kies je kleur.Biaisband kopen? Biaisband, dat ook wel biasband,..

€0,50

Biaisband Tricot, 3 meter - Kies een kleur

Biaisband Tricot, 3 meter - Kies een kleur

Biaisband tricotBiaisband tricot - Jersey biesband - Voor afwerking van rekbare stoffen, zoals trico..

€3,30

Tags: Biaisband, katoen biaisband, katoenen biaisband, bias, breed, breed biaisband, biaisband breed