• Applicatie Happy! - Strijkplaatje Hart met pailletjes

Strijkplaatje Happy Hart

Strijkplaatje Happy Hart: Glinsterende kledingapplicatie.

Fournituren: Kledingapplicatie - Strijkplaatje. Die lastige vlek of die scheur in de broek in (kinder)kleding kun je mooi maskeren met zo'n opstrijkbare kledingapplicatie. En deze glimmende applicatie is cool genoeg dat jij ze ook zonder aanleiding op de kleding wilt laten strijken. Gewoon, om een jas of een strakke jeans op te leuken. Deze afbeelding van deze Super Cool applicatie is 4,8 x 5,8 centimeter. Jij bevestigt deze applicatie met behulp van een strijkbout. Verkoop per stuk.

Applicaties hebben wij in soorten en maten - Er valt dus genoeg te kiezen. Gebruik jij de kleding-applicatie om een groter gat in kinderjeans te bedekken? Bevestig in dat geval aan de binnenkant van de kleding opstrijkbaar JEANS reparatiedoek ter versteviging. Zo weet jij zeker dat de broek of het shirt achter het strijkplaatje niet uit gaat scheuren. Het gebruik van een PERSDOEK voorkomt schade aan de kleding of vlekken op jouw strijkbout.

Applicatie voor kleding.

Een kledingapplicatie gebruik jij om kleding te versieren of op te leuken en is bovendien prima geschikt om een gaatje of vlek te verbergen. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Wel adviseren wij jou om de applicatie voor de zekerheid ook met een paar steekjes vast te naaien, zeker op plekken waar de kleding onder spanning staat.

Ideale oplossing voor kinderkleding.

Heb jij een gaatje of een lastige vlek in (kinder)kleding, die je wilt maskeren? Strijk er een applicatie op en de kleding is weer als nieuw. Laat de kids zelf de leukste applicatie uitzoeken: Succes verzekerd!

Gebruiksaanwijzing:

Stel je strijkijzer in op stand 3 voor Katoen. Leg de applicatie op de juiste plek. Vervolgens 60 seconden met lichte druk opstrijken. Vervolgens draai je de kleding om en strijkt aan de achterkant nogmaals over dezelfde plek. Even laten afkoelen. Klaar! Zet jij de applicatie voor de zekerheid nog met een paar steekjes vast?

Houd rekening met de ondergrond waar je de applicatie op wilt strijken: deze moet schoon en onbehandeld zijn en geschikt voor strijken op de heetste stand. Als de applicatie vastzit, kun je de kleding zonder probleem in de wasmachine doen.

Specificaties:

Gefestonneerde Kledingapplicatie. Afmeting: 48 x 58mm. Model: Happy Heart. Verkoop per stuk.

Meer keus?

Wij hebben allerlei verschillende strijkplaatjes beschikbaar. Gebruik voor het bevestigen van een applicatie altijd een persdoek: deze wordt transparant wanneer jij de doek iets vochtig maakt. Zo zie jij precies wat je doet en blijf jij niet met jouw strijkijzer aan de kleding plakken. Voor spijkergoed is het verstandig om de achterkant van een gat extra te verstevigen met reparatiedoek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Applicatie Happy! - Strijkplaatje Hart met pailletjes

  • Merk: Opry
  • Model:35475
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Textielfolie Transparant opstrijkbaar - Onzichtbaar repareren

Textielfolie Transparant opstrijkbaar - Onzichtbaar repareren

TextielfolieTextielfolie - Voor reparatie of verfraaien van kleding.Fournituren - Kledingreparatie: ..

€3,95

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Strijkplaatje EXIT - Opstrijkbare kledingapplicatie OP=OP

Strijkplaatje EXIT - Opstrijkbare kledingapplicatie OP=OP

Applicatie - StrijkplaatjeApplicatie - Strijkplaatje voor kledingFournituren - Strijkplaatjes, kledi..

€1,69 €1,99

Applicatie Oops!

Applicatie Oops!

Applicatie.Applicatie om kleding te versieren of op te leuken. Ook prima geschikt om een gaatje of v..

€2,25

Tags: Applicaties, gaatje in jas repareren, kledingapplicaties online, strijkapplicatie, strijkplaatje, embleem, embleempje, plakplaatje, borduursel, borduurplaatje, geborduurd plaatje