Aanbieding

Aanbieding

Hier vind je onze aanbiedingen van deze week. Iedere 14 dagen geven we je een extra voordeel op een aantal artikelen. We passen onze aanbiedingen zoveel mogelijk af op het seizoen, zodat je voordeel kunt pakken op artikelen die je juist dan nodig hebt. Leuk, toch? Het leven is immers al duur genoeg!

Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, kijk dan regelmatig op deze pagina zodat je weet welke producten in de aanbieding zijn. Of registreer je voor onze nieuwsbrief, dan krijg je de aanbiedingen netjes in je mailbox aangeleverd en ben je altijd op de hoogte. Check wel even de instellingen op je laptop, tablet of telefoon om te voorkomen dat de nieuwsbrief in je spambox of reclamefolder belandt.

Als je je registreert voor onze nieuwsbrief, krijg je een welkomstmail van ons met daarin een leuke extra korting. Gewoon, omdat we het leuk vinden dat je ons volgt!

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
AANBIEDING: Elastiek 6mm Zwart
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Goedkope Fournituren: Elastiek.Goedkope Fournituren: Elastiek. Soepel en sterk.Goedkope Fournituren kopen? Dit zeer voordelige ondergoedelastiek van Opry is een uitstekende keus. Het elastiek is sterk en soepel; het goedkope elastiek is 6 mm breed en..
- 25% €2,55 €3,40
AANBIEDING: Veiligheidsspelden Groot
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Veiligheidsspelden.Veiligheidsspelden staal, groot.Fournituren nodig? Veiligheidsspelden wil je graag in huis hebben. Hoe vaak doet zich geen situatie voor dat je even vlot of tijdelijk 2 lagen stof aan elkaar wilt verbinden. Deze veiligheidsspeld is..
- 25% €1,65 €2,20
AANBIEDING: Veiligheidsspelden Klein
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Veiligheidsspelden.Veiligheidsspelden staal, klein.Fournituren kopen? Veiligheidsspelden wil je graag in huis hebben. Hoe vaak doet zich geen situatie voor dat je even (tijdelijk) 2 lagen stof met elkaar wilt verbinden. Een veiligheidsspeld is een ge..
- 25% €1,65 €2,20
AANBIEDING: Veiligheidsspelden Medium
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Veiligheidsspelden.Veiligheidsspelden staal, middenmaat.Fournituren bestellen? Veiligheidsspelden wil je graag in huis hebben. Hoe vaak doet zich geen situatie voor dat je even snel (of tijdelijk) 2 lagen stof met elkaar wilt verbinden. Een veilighei..
- 25% €1,65 €2,20
VOORDELIG Naaigaren 500 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Naaigaren is niet goedkoop. Zoek je een betaalbaar alternatief voor Gütermann naaigaren, maar wel van goede kwaliteit? Speciaal hiervoor heeft Amann dit voordelige Tro..
- 25% €2,39 €3,19
AANBIEDING: Glaskopspelden
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Goedkope Spelden.Goedkope Spelden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naait, is dit een mooie keuze. Dit zijn prima kopspelden voor het afspelden van kleding, gordijnen enzovoort. De afmeting van de spelden is 30 x 0,60mm. I..
- 25% €2,55 €3,40
Borduurschaar Ooievaar 9 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Madeira borduurschaartje 'Ooievaar'.Eigenlijk mag zo'n mooi klassiek ooievaarschaartje in je naaimand niet ontbreken. Dit vergulde schaartje heeft een fijne, scherpe punt. Ideaal voor het afknippen van borduur- of andere draadjes. Door de vorm van de..
- 25% €8,21 €10,95
Schaar 11,5 cm Borduurschaar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Voordelig borduurschaartje van Pony.Een prima schaar voor allerlei draad of om draadjes af te knippen van naai-of borduurwerk. De kunststof grepen liggen prima in de hand, de roestvrijstalen snijbladen zijn geschikt voor draad, wol, katoen en borduur..
- 25% €2,96 €3,95
Schaar 15 cm Handwerkschaar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Voordelige Handwerkschaar van Pony.Een prima schaar voor allerlei klusjes met naald en draad of voor je hobby. De kunststof grepen liggen prima in de hand, de roestvrijstalen snijbladen zijn geschikt voor het knippen van o.a. papier, plastic, stof en..
- 25% €3,71 €4,95
Schaar 20 cm voor in Huis
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Voordelige Huishoudschaar van Pony.Een prima schaar voor allerlei klusjes in en om het huis. De kunststof grepen liggen prima in de hand, de roestvrijstalen snijbladen zijn geschikt voor het knippen van o.a. papier, plastic, stof en dun karton. Past ..
- 25% €4,46 €5,95
Schaar 22,5 cm voor Stof
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Voordelige Kleermakersschaar van Pony.Een prima schaar voor als je af en toe naait of net begint met naaiwerk. De kunststof grepen liggen prima in de hand, de roestvrijstalen snijbladen glijden makkelijk door verschillende stoffen. Als je de schaar a..
- 25% €5,96 €7,95
Schaar staal 9 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Klassieke huishoudschaartje van Prym voor allerhande klusjes in en om het huis.Deze schaar is volledig gesmeed van staal en knipt allerhande materialen, zoals papier, karton, plastic, stof enzovoort. Door de fijne scherpe puntjes ook geschikt voor pr..
- 25% €8,40 €11,20
Borduurschaar Gebogen 10 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een dubbel gebogen borduurschaartje van Madeira.Dit vergulde schaartje heeft een fijne, scherpe punt. Ideaal voor het afknippen van borduur- of andere draadjes. Door de vorm van de schaar en de speciaal gebogen bladen kun je makkelijk draadjes wegkni..
- 25% €8,96 €11,95
Naaischaar 23cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Grote naaischaar.Grote naaischaar voor allerlei klusjes met naald en draad of voor je hobby. De kunststof grepen liggen prima in de hand, de roestvrijstalen snijbladen zijn geschikt voor allerhande naaiklusjes zoals het naaien, herstellen en verstell..
- 25% €19,13 €25,50
Naaimand Bloem A
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimand.Naaimand om al je naaigerei en klein verstelwerk in op te bergen.Een goed begin is het halve werk en dat geldt eens te meer voor een handwerkproject. Als je voor je kunt beginnen eerst een half uur kwijt bent met je spulletjes bij elkaar te ..
- 25% €37,46 €49,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020