Aanbieding

Aanbieding

Hier vind je onze aanbiedingen van deze week. Iedere 14 dagen geven we je een extra voordeel op een aantal artikelen. We passen onze aanbiedingen zoveel mogelijk af op het seizoen, zodat je voordeel kunt pakken op artikelen die je juist dan nodig hebt. Leuk, toch? Het leven is immers al duur genoeg!

Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, kijk dan regelmatig op deze pagina zodat je weet welke producten in de aanbieding zijn. Of registreer je voor onze nieuwsbrief, dan krijg je de aanbiedingen netjes in je mailbox aangeleverd en ben je altijd op de hoogte. Check wel even de instellingen op je laptop, tablet of telefoon om te voorkomen dat de nieuwsbrief in je spambox of reclamefolder belandt.

Als je je registreert voor onze nieuwsbrief, krijg je een welkomstmail van ons met daarin een leuke extra korting. Gewoon, omdat we het leuk vinden dat je ons volgt!

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Wondertape 6mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym Wonder Tape, transparante, 2-zijdige kleefband, om vast te hechten. 6 mm, 9 meter. Dit tape is speciaal gemaakt om eenvoudig een rits in te zetten. Je plakt de rits vast op de plek waar die moet komen te zitten. Vervolgens naait u de rits vast. ..
- 25% €5,62 €7,49
Kleermakers / Quilters tape
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Dit Tape kunt u gebruiken om rechte lijnen, steekafstanden, zomen en omslagen te markeren. 6mm breed, 9 meter lang. Zelfklevend...
- 25% €4,27 €5,69
Vlieseline Zoomband 20 mm Lichte Stof
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Vlieseline Plakgoed gebruik je om kleding of vitrages te zomen zonder te naaien. Door het plakvlies tussen de beide lagen van de stof te strijken krijg je een soepel vallende zoom zonder stiksel. Je kunt het plakvlies niet alleen voor zomen gebruiken..
- 25% €2,21 €2,95
Textiellijm Plus
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Textiellijm.Textiellijm gebruik je voor het lijmen van alle soorten stof, leder, rubber, hout, metaal, papier, meerdere soorten plastic, en nog veel meer.Met behulp van textiellijm kun je zelf heel eenvoudig reparaties uitvoeren aan kleding, buitenkl..
- 25% €4,88 €6,50
Vlieseline Zoomband 20 mm Zware Stof
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Vlieseline Vliesofix gebruik je om kleding of gordijnen te zomen zonder te naaien. Door het plakvlies tussen de beide lagen van de stof te strijken krijg je een soepel vallende zoom zonder stiksel. Je kunt het plakvlies niet alleen voor zomen gebruik..
- 25% €2,21 €2,95
Lijm voor Leer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Lijm voor Leer.Lijm voor Leer om zelf leer te plakken en te repareren, zoals schoenen, tassen, leren meubels enzovoort.Leer is geen gemakkelijk materiaal om zelf te herstellen. Leer is bijzonder robuust materiaal. Het vernaaien van leer vraagt vaak o..
- 25% €5,96 €7,95
Zoomband 30mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zoomband.Zoomband gebruik je om kleding of gordijnen te zomen zonder te naaien. Door het plakvlies tussen de beide lagen van de stof te strijken krijg je een soepel vallende zoom zonder stiksel. Je kunt het plakvlies niet alleen voor zomen gebruiken,..
- 25% €2,62 €3,49
Zoomband 75 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym Plakvlies voor Zomen gebruik je om kleding of gordijnen te zomen zonder te naaien. Door het plakvlies tussen de beide lagen van de stof te strijken krijg je een soepel vallende zoom zonder stiksel.Het plakvlies is voorzien van schutpapier. Hierd..
- 25% €5,24 €6,99
Zoomtape voor Leer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zoomtape voor Leer.Zoomtape voor Leer om snel een zoom aan te brengen in leren kleding, zonder naald en draad.Leer is een prachtig materiaal, zowel voor gebruiksvoorwerpen als tassen en meubilair, maar zeker ook voor kleding. Het vervaardigen van ler..
- 25% €3,89 €5,19
Lijmspray
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Lijm Spray.Lijm Spray voor het verlijmen van textiel en andere materialen die je kunt strijken. Lijm Spray is ideaal voor het verlijmen van stukken stof over een groter oppervlak. Ook ideaal bij Patchwork en Quilting.Dit speciale kleefmiddel voor tex..
- 25% €14,21 €18,95
Lijm Markeerstift
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Lijm Markeerstift, maakt vasthechten van stof op stof mogelijk zonder naald. Deze lijm markeerstift van Prym is duidelijk zichtbaar totdat ze is opgedroogd waardoor je goed overzicht heb van wat je doet.Een handig hulpmiddel bij het naaien is deze li..
- 25% €3,89 €5,19
Plakvlies Vliesofix 30 x 90 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Vlieseline Vliesofix gebruik je om twee lagen textiel op elkaar te plakken zonder te naaien. Door het plakvlies tussen de beide lagen van de stof te strijken kun je verschillende stoffen op elkaar plakken zonder stiksel. Bovendien geeft het plakvlies..
- 25% €4,24 €5,65
Lijm Markeerstift Navulling
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Lijm Markeerstift Navulling, maakt vasthechten van stof op stof mogelijk zonder naald. Deze lijm markeerstift navulling van Prym is duidelijk zichtbaar totdat ze is opgedroogd waardoor je goed overzicht heb van wat je doet.Een handig hulpmiddel bij h..
- 25% €2,18 €2,90
Herstelpoeder
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Herstelpoeder.Herstelpoeder voor het naadloos zomen en herstellen van stoffen.Gebeurt het jou ook wel eens? Een gaatje in je lievelingsblouse of een beschadiging aan die broek die juist zo lekker ingedragen is? Met kleding hebben we soms een bijna em..
- 25% €4,27 €5,69
Persdoek transparant
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De persdoek wordt transparant als hij nat is, dus u ziet waar u strijkt. De persdoek beschermt tegen glimmen, beschermt de stof, beschermt de strijkbout en strijkt zonder valse plooien. Inhoud: twee doekjes van 60 x 45 cm. Wasbaar op 60°...
- 25% €3,38 €4,50
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019