• Aïda 14 count borduurstof - 50,8 x 61cm Ecru

Borduurstof Ecru.

Borduurstof Ecru Aida Coupage.

Borduurstof kopen? Dit is een standaard Aida borduurstof met een regelmatig geweven ruit, waar jij zelf een patroon op kunt borduren. De borduurstof is ecru van kleur en heeft een uitstraling van traditionele ongebleekte katoen. Dit geeft een mooi traditioneel effect op jouw borduurpatroon. Kleuren komen heel anders tot hun recht dan wanneer je dezelfde afbeelding borduurt op een witte achtergrond. Dit is een voorgeknipt stuk borduurstof van 50,8 x 61cm. Houd rekening met de grootte van jouw patroon en met een rand om de afbeelding later in te kunnen lijsten.

LET OP: dit product gaat uit het assortiment - Nog 1 LAATSTE VERPAKKING leverbaar

Niet vergeten om mee te bestellen: een setje met de juiste maat borduurnaalden en een borduurring maken het jou gemakkelijk, net zoals een wateroplosbare markeerstift voor eventuele aantekeningen op de stof. Deze borduurstof is ook leverbaar in een kleinere versie van 39X45cm.

Naturelkleurige borduurstof.

Als je een compleet borduurpakket koopt, krijg je daar in de meeste gevallen behalve het patroon, ook het juiste garen en de borduurstof bijgeleverd. Beschik je alleen over een patroon of wil je een patroon uit een borduurpakket nogmaals borduren, dan kun je de stof ook los kopen om het borduurpatroon daar op te borduren. Deze borduurstof, in een mooie naturel versie heeft een afmeting van 50,8 x 61cm.

Aida borduurstof.

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je net met borduren begint of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, is het makkelijker om je telpatroon op de stof over te nemen. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren.

5 kruisjes per centimeter.

Borduurstof wordt gespecificeerd in de grootte van het aantal kruisjes dat je op een centimeter, of in de Engelse maat op een inch, kunt borduren. Op deze Aida borduurstof van DMC kun je 5,5 kruisje per centimeter borduren of 14 kruisjes op een inch. De officiële benaming is dan ook Aïda 14 count (= 5,5 st/cm).

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Ecru. Machinewasbaar op 60°. Afmeting: 50,8 x 61cm.

Wat heb jij nog meer nodig?

Gebruik voor deze borduurstof bij voorkeur stompe borduurnaalden, grootte 18-22. Gebruik tevens een borduurring: dit zorgt ervoor dat je jouw borduurwerk gemakkelijker kunt vasthouden en geeft een beter overzicht waar je mee bezig bent. Wil jij aantekeningen maken op de borduurstof om het jezelf gemakkelijker te maken? Gebruik dan een markeerstift die oplost in water: met behulp van een natte lap of na het wassen zullen jouw aantekeningen weer verdwijnen. Toch een kleiner stukje stof nodig? Kijk dan bij onze borduurstof Coupages: leverbaar in allerlei kleuren waaronder ecru.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Aïda 14 count borduurstof - 50,8 x 61cm Ecru

  • Merk: DMC
  • Model:GD1438BX-ECRU
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €12,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Markeerstift voor stof - Uitwasbaar

GOEDKOOP: Markeerstift voor stof - Uitwasbaar

Goedkope markeerstift wateroplosbaarGoedkope markeerstift wateroplosbaar - makkelijk markeringen aan..

€3,49

Borduurnaalden stomp nr. 18-22 - 6 borduurnaalden prima kwaliteit

Borduurnaalden stomp nr. 18-22 - 6 borduurnaalden prima kwaliteit

Borduurnaalden zonder puntBorduurnaalden zonder punt - stompe borduurnaalden voor kruissteek.Fournit..

€2,75

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Fixit-Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, m..

€5,50

Borduurstof Aïda 14 count - 39 x 45cm Ecru

Borduurstof Aïda 14 count - 39 x 45cm Ecru

Gekleurde borduurstof.Gekleurde borduurstof - Creme-kleurige aïda-stof om zelf een patroon op te bor..

€5,95

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, borduurpatroon, evenweave, borduurstof evenweave, permilan, permin, DMC, Zweigart