• Borduurstof Aïda 14 count - 39 x 45cm Wit

Borduurstof Aida.

Borduurstof Aida met een regelmatig geweven ruit voor kruisteek borduren

Handwerken - Borduren - Handwerkstof om zelf een patroon op te borduren. Als je een compleet borduurpakket koopt, krijg je daar in de meeste gevallen behalve het patroon, ook het juiste garen en de borduurstof bijgeleverd. Beschik je alleen over een patroon of wil je een patroon uit een borduurpakket nogmaals borduren, dan kun je de stof ook los kopen om het borduurpatroon daar op te borduren. Dit stukje borduurstof heeft een afmeting van 39 x 45 centimeter. Je borduurt 5 kruisjes op 1 centimeter.

Borduurstof hebben wij in verschillende varianten en allerlei KLEUREN - Kies maar uit!

Borduurstof Aida - Voor kruissteek borduurwerk

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je net met borduren begint of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, is het makkelijker om je telpatroon op de stof over te nemen. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren.

Borduurstof Aida - 5 kruisjes per centimeter

Borduurstof wordt gespecificeerd in de grootte van het aantal kruisjes dat je op een centimeter, of in de Engelse maat op een inch, kunt borduren. Op deze Aida borduurstof kun je 5,5 kruisje per centimeter borduren of 14 kruisjes op een inch. De officiële benaming is dan ook Aïda 14 count (= 5,5 st/cm).

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Wit. Je ontvangt een stukje borduurstof met een afmeting van 39 x 45cm. Wasbaar tot 30°.

TIP:

Gebruik voor deze borduurstof bij voorkeur stompe borduurnaalden, grootte 18-22. Gebruik tevens een borduurring: dit zorgt ervoor dat je je werk gemakkelijker kunt vasthouden en geeft een beter overzicht waar je mee bezig bent.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurstof Aïda 14 count - 39 x 45cm Wit

  • Merk: RTO
  • Model:RTO-A14-100
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,95


Gerelateerde producten

Borduurnaalden stomp nr. 18-22 - 6 borduurnaalden prima kwaliteit

Borduurnaalden stomp nr. 18-22 - 6 borduurnaalden prima kwaliteit

Borduurnaalden zonder puntBorduurnaalden zonder punt - stompe borduurnaalden voor kruissteek.Fournit..

€2,75

Borduurring 20 cm

Borduurring 20 cm

De borduurringen van Fix-it/Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, ..

€6,95

ACTIE: Kaasdoek 10 draads 25 count - 50 x 45cm EVENWEAVE Wit

ACTIE: Kaasdoek 10 draads 25 count - 50 x 45cm EVENWEAVE Wit

Etamine aftelstof.Etamine aftelstof: kaasdoek borduurstof.Deze borduurstof wordt verkocht onder vers..

€7,50 €9,95

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, borduurpatroon, evenweave, borduurstof evenweave, permilan, permin, DMC, Zweigart, RTO borduurstof, borduurstof rood, borduurstof geel, borduurstof grijs, borduurstof blauw, borduurstof donkerblauw, borduurstof zalmkleurig, borduurstof beige, borduurstof zwart, borduurstof ecru