Naaimachinenaalden

Naaimachinenaalden

De nieuwe naaimachine bracht een uitdaging met zich mee, welke naald gebruik je waarvoor? Gelukkig weten ze bij Bink precies welke naaimachine naald ik nodig heb en hebben ze dat hier onder in een mooi overzicht je gezet, dat maakt het een stuk gemakkelijker.

Overzicht naaimachinenaalden.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Naaimachine naalden combi universeel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Nieuw: De Schmetz combiverpakking. Deze verpakking bevat jeansnaalden 80 en 100, stretchnaalden 75 en 90, een tweeling naald universeel en universeelnaalden in de diktes 70-90...
€8,85
Overlockmachine Naalden 80/90
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachinenaalden voor overlock en coverlockmachines met systeem ELX705. De kwaliteit maakt het verschil, ook bij naaimachinenaalden. De volmaakte geometrie en de perfecte afwerking van elke naald uit het Prym assortiment staan garant voor een opti..
€5,50
Schmetz naaimachine naalden ajour
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ajour naaimachine naalden van Schmetz. Ajour naalden worden gebruikt voor open borduurwerk of ajourwerk. Met behulp van deze naald kan je prachtige erfstuk zoomsteken maken. Normaal gesproken zou men een linnen of een zwaar gewicht van 100% katoen ma..
€2,45
Schmetz naaimachine naalden borduren gold dikte 90
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine borduurnaalden gold van Schmetz zijn van titanium vervaardigd waardoor de naald tot vier keer langer meegaat dan een gewone stalen naald.De dikte van de naald is 90, in de verpakking zitten 5 naalden...
€3,99
Schmetz naaimachine naalden borduurnaald assorti
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz naaimachine borduurnaald assorti. Deze naald heeft een breed oog, lichte kogelpunt en brede draadgleuf. De naald is geschikt voor borduren met borduur- en effectgaren. Inhoud van de verpakking: 5 naalden...
€3,35
Schmetz naaimachine naalden borduurnaalden assorti
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine naalden van Schmetz voor borduren met de machine. Deze naaimachinenaalden zijn geschikt voor borduurwerk met ingebouwde steken op de naaimachine of met een borduurmodule. Hiervoor zijn er twee verschillende Schmetz borduurnaalden. Voor no..
€3,35
Schmetz naaimachine naalden jeans
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine naalden van Schmetz voor jeans / denim is ook geschikt voor canvas, tafelzeil, plastcfolie, rubber en kunstleder. Deze naaimachinenaald heeft een scherpe punt. Dikte 80 is geschikt voor dunne jeans zoals voor blouses en kan gebruikt worde..
€2,95
Schmetz naaimachine naalden jeans assorti
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz naaimachine naalden voor onder andere jeans asoorti 90-110. De naald heeft een extreem slanke punt waardoor hij zonder problemen gebruikt kan worden voor stevig weefsel zoals plastic folie, wasdoek, lakens en slopen, kunstleer, zeildoek, ribf..
€2,95
Schmetz naaimachine naalden jersey  assorti
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz naaimachine naalden met ballpoint voor jersey assorti 70 t/m 90. Deze naaimachinenaalden hebben een medium kogelpunt voor gebreide stoffen en tricotage. Dit is een assortiment van naalden in dikte 70 t/m 90. Inhoud van de verpakking: 5 naald..
€2,35
Schmetz naaimachine naalden jersey (ballpoint naald)
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine naalden van Schmetz voor jersey zijn ballpoint naalden. Voor stoffen zoals tricot, joggingstof, zijdejersey, lycra en trevira is er de Schmetz stretchnaald met een extra afgeronde punt en speciaal naaldoog. De naald met dikte 70 voor stre..
€2,35
Schmetz naaimachine naalden jersey dikte 80/12
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz naaimachine naalden met ballpoint voor jersey dikte 80. Deze naaimachinenaalden hebben een medium kogelpunt en zijn daardoor geschikt voor gebreide stoffen en stoffen als tule en gaas.Inhoud van de verpakking: 5 naalden...
€2,35
Schmetz naaimachine naalden leer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine naalden van Schmetz voor leerVoor leder, nappa, suède en kunstleder of bont is er de Schmetz leernaald.Een leernaald kan je nooit voor textiel gebruiken omdat er een mespunt aan zit! Verschillende diktes naalden zijn geschikt voor verschi..
€3,35
Schmetz naaimachine naalden leernaald assorti
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz naaimachine naalden voor leer, met snijpunt (LL = links snijdende leerpunt) assorti 80-100. Voor het eenvoudig doordringen van het leder. Inhoud van de verpakking: 5 naalden...
€3,35
Schmetz naaimachine naalden metallicnaald dikte 80/12
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz metalic naaimachine naalden van dikte 80De naald heeft een lang oog. Deze naalden zijn geschikt voor siernaden, borduren en afstikken met metaalgaren. Inhoud van de verpakking: 5 naalden...
€3,95
Schmetz naaimachine naalden microtex
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine naalden van Schmetz. Een speciale microtexnaald voor zéér dunne waterafstotende stof zoals regenkleding, micovezel en zijde. Naalden met dikte 60 zijn geschikt voor de allerdunste materialen met extra dun garen. Dikte 70 en 80 zijn voor m..
€2,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017