Naaimachinenaalden

Naaimachinenaalden

Schmetz naaimachinenaalden.

Welke naaimachinenaald heb ik nodig? Dit is een veel gestelde vraag. De soort naaimachinenaald die je gebruikt is afhankelijk van de stof die je wilt naaien. Verder is de dikte van de naald afhankelijk van de dikte van het garen dat je wilt gebruiken. We hebben naaimachinenaalden voor katoen, jeans, leer, jerseystoffen, borduurnaalden, naalden voor metallic enz. Daarnaast hebben we van Schmetz ook tweeling en drielingnaalden.

Schmetz naaimachinenaalden zijn geschikt voor elke 'huishoud naaimachine'. Voor industrienaaimachines heb je speciale naalden nodig. Schmetz naaimachinenaalden zijn van uitstekende kwaliteit.

Wil je een compleet overzicht welke naaimachinenaald te gebruiken, kijk dan via deze link bij het Overzicht naaimachinenaalden.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Naaimachinenaalden ajour
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ajour naaimachine naalden van Schmetz. Ajour naalden worden gebruikt voor open borduurwerk of ajourwerk. Met behulp van deze naald kan je prachtige erfstuk zoomsteken maken. Normaal gesproken zou men een linnen of een zwaar gewicht van 100% katoen ma..
€2,45
Naaimachinenaalden borduren gold dikte 90
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine borduurnaalden gold van Schmetz zijn van titanium vervaardigd waardoor de naald tot vier keer langer meegaat dan een gewone stalen naald.De dikte van de naald is 90, in de verpakking zitten 5 naalden...
€3,99
Naaimachinenaalden borduurnaald assorti
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz naaimachine borduurnaald assorti. Deze naald heeft een breed oog, lichte kogelpunt en brede draadgleuf. De naald is geschikt voor borduren met borduur- en effectgaren. Inhoud van de verpakking: 5 naalden...
€3,35
Naaimachinenaalden combi universeel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Nieuw: De Schmetz combiverpakking. Deze verpakking bevat jeansnaalden 80 en 100, stretchnaalden 75 en 90, een tweeling naald universeel en universeelnaalden in de diktes 70-90...
€8,85
Naaimachinenaalden jeans
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine naalden van Schmetz voor jeans / denim is ook geschikt voor canvas, tafelzeil, plastcfolie, rubber en kunstleder. Deze naaimachinenaald heeft een scherpe punt. Dikte 80 is geschikt voor dunne jeans zoals voor blouses en kan gebruikt worde..
€2,95
Naaimachinenaalden jeans assorti
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz naaimachine naalden voor onder andere jeans asoorti 90-110. De naald heeft een extreem slanke punt waardoor hij zonder problemen gebruikt kan worden voor stevig weefsel zoals plastic folie, wasdoek, lakens en slopen, kunstleer, zeildoek, ribf..
€2,95
Naaimachinenaalden jersey  assorti
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz naaimachine naalden met ballpoint voor jersey assorti 70 t/m 90. Deze naaimachinenaalden hebben een medium kogelpunt voor gebreide stoffen en tricotage. Dit is een assortiment van naalden in dikte 70 t/m 90. Inhoud van de verpakking: 5 naald..
€2,35
Naaimachinenaalden jersey (ballpoint naald)
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine naalden van Schmetz voor jersey zijn ballpoint naalden. Voor stoffen zoals tricot, joggingstof, zijdejersey, lycra en trevira is er de Schmetz stretchnaald met een extra afgeronde punt en speciaal naaldoog. De naald met dikte 70 voor stre..
€2,35
Naaimachinenaalden leer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine naalden van Schmetz voor leerVoor leder, nappa, suède en kunstleder of bont is er de Schmetz leernaald.Een leernaald kan je nooit voor textiel gebruiken omdat er een mespunt aan zit! Verschillende diktes naalden zijn geschikt voor verschi..
€3,35
Naaimachinenaalden leernaald assorti
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz naaimachine naalden voor leer, met snijpunt (LL = links snijdende leerpunt) assorti 80-100. Voor het eenvoudig doordringen van het leder. Inhoud van de verpakking: 5 naalden...
€3,35
Naaimachinenaalden metallicnaald dikte 80
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz metalic naaimachine naalden van dikte 80De naald heeft een lang oog. Deze naalden zijn geschikt voor siernaden, borduren en afstikken met metaalgaren. Inhoud van de verpakking: 5 naalden...
€3,95
Naaimachinenaalden microtex
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine naalden van Schmetz. Een speciale microtexnaald voor zéér dunne waterafstotende stof zoals regenkleding, micovezel en zijde. Naalden met dikte 60 zijn geschikt voor de allerdunste materialen met extra dun garen. Dikte 70 en 80 zijn voor m..
€2,95
Naaimachinenaalden microtexnaald assorti
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Microtex Schmetz naaimachine naalden assorti 60-80. Deze naaimachinenaalden hebben een puntige, slanke punt voor ultrafijne stoffen, zoals microvezelweefsel, zijde, folie, paillettenstoffen, nylon, polyester, organza en tafzijde. De verpakking bevat ..
€2,95
Naaimachinenaalden quilt
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachinenaalden voor quilting en patchwork van SchmetzDeze naaimachinenaalden hebben een diepere lange groef waardoor er geen pluisjes omhoog zullen komen van de vulstof. Deze naalden zijn verkrijgbaar in dikte 75 of 90. Inhoud verpakking: 5 naald..
€3,35
Naaimachinenaalden stiknaald
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Doorstiknaalden van Schmetz voor de naaimachine assorti 90-100. Deze naaimachinenaalden worden gebruikt als er met dikker garen wordt gewerkt, bijvoorbeeld bij gebruik van extra sterk garen, knoopsgatgaren en siersteekgaren enz. De verpakking bevat ..
€3,99
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2018