Pronty

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Magneetknopen Zilverkleurig
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Magneetknopen.Magneetknopen gebruik je als sluiting voor onder andere kleding, tassen en bedtextiel.Magneetknopen van Pronty zijn ideaal als je een stevige sluiting wilt maken, zonder dat je er al teveel werk aan hebt. Heb je geen zin om knoopsgaten ..
Zoomband 30mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zoomband.Zoomband gebruik je om kleding of gordijnen te zomen zonder te naaien. Door het plakvlies tussen de beide lagen van de stof te strijken krijg je een soepel vallende zoom zonder stiksel. Je kunt het plakvlies niet alleen voor zomen gebruiken,..
Reparatiedoek voor Zware Stoffen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Reparatiedoek voor zware stoffen voor het repareren van scheuren of gaatjes in zware stoffen, zoals twillbroeken, werkbroeken en jassen.Het reparatiedoek voor zware stoffen van Pronty is zeer gemakkelijk in het gebruik: eenvoudig opstrijken aan de bi..
Zoommaatje
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zoommaatje.Zoommaatje om snel en nauwkeurig zomen af te tekenen.Een zoommaatje is een ideaal hulpmiddel als je veel kleding maakt of vermaakt. Een zoommaatje is een klein, handzaam mini-liniaaltje met hierop de meest voorkomende maten om zomen, zoomp..
Textielfolie Transparant
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Textielfolie.Textielfolie gebruik je voor reparatie of verfraaien van kleding.Met behulp van dit opstrijkbare transparante reparatiedoek van Pronty kun je applicaties of verstelstukken onzichtbaar op de stof strijken en zo scheuren of gaten verhullen..
Kniestuk jeans 2 paar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
2 paar opstrijkbare kniestukken jeans. Twee kleuren: lichtblauw en donkerblauw..
©Bink Fournituren 2012-2020